free download 78 travel guides written by experts

Mioritza Niuz – cea mai noua emisiune de la TVR

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 16.25, TVR 1 va difuza prima ediţie a emisiunii Mioriţa Niuz, ce marchează revenirea îndrăgitului Viorel Gaiţă la Televiziunea Română.

Programul va fi un pamflet săptămânal la programele de ştiri, cu cele mai neaşteptate informaţii din actualitatea românească şi internaţională.

Ideea producătoarei Ileana Gaiţă şi a realizatorului Viorel Gaiţă a pornit de la dorinţa de a oferi telespectatorilor câteva momente de relaxare şi amuzament după o săptămână în care veştile bune îşi fac din ce în ce mai greu loc în programele de ştiri. Ei speră că, în curând, Mioriţa Niuz va deveni un „medicament” contra „tristeţilor” cauzate de perioada de criză.

Programul va parodia emisiunile de ştiri având „corespondenţe” din ţară sau de peste hotare, ştiri „re-inventate”, un „analist” prezent în studio şi câte o dezvăluire „incendiară” filmată cu camera ascunsă. Şi ca la orice program de ştiri cu pretenţii, din cadrul Mioriţa Niuz nu vor lipsi invitaţii în studio, rubricile economice sau cele de sport.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *