free download 78 travel guides written by experts

Mio lanseaza dispozitivul de navigatie revolutionar Moov V780 la CeBIT 2010

Noul Moov V780 cu ecran de 7”, se distinge prin hărţile extinse pentru Mio Spirit

(1/03/2010) – Mio, lider global în producţia de dispozitive personale de navigaţie, lansează noul sistem de navigaţie Mio Moov V780, la Târgul Internaţional CeBIT. Mai multe informaţii despre acest dispozitiv revoluţionar vor fi oferite în cadrul conferinţei oficiale ţinute de Mio la CeBIT, miercuri, 4 martie, în intervalul 11 a.m.-12 p.m., dar şi pe site-ul expoziţiei.

Regândiţi experienţa de navigare cu noul Mio Moov V780

Noul Mio Moov V780 trece graniţa dispozitivelor de navigaţie clasice. Gândit pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigare, entertainment şi accesare a internetului, noul Moov V780 înglobează software-ul de navigare Mio Spirit şi dispune de un ecran de 7” plat, în format wide, care include capabilităţi multimedia HD, receiver TV digital şi conectivitate wireless. Această combinaţie deosebit de puternică a fost apreciată în cadrul iF Design Awards 2010. Povestea din spatele designului spectaculos al noului dispozitiv va fi oferită către public de către Ralph Wiegmann, Managing Director al iF International Forum Design GmbH, care va participa la conferinţa de presă de lansare a acestui produs.

Explorează lumea alături de noile harţi extinse oferite de Mio Spirit

Noile hărţi extinse incluse pe cardul MicroSD™, destinate seriei Mio Moov S500, sunt adaptate pentru a fi compatibile şi cu noul model de GPS şi rulează pe baza aceluiaşi software deosebit de apreciat Mio Spirit. Clienţii vor putea evita procesul dificil de actualizare a hărţilor bazat pe descărcarea,,activarea şi instalarea acestora prin simpla conectare a cardului MicroSD la aparat, această operaţiune fiind suficientă pentru ca utilizatorul să poată rula hărţile suplimentare, fără a le înlocui pe cele preinstalate.

Mio colaborează deja de câţiva ani cu cei mai importanţi furnizori locali de hărţi GPS pentru a le putea oferi clienţilor săi cele mai noi şi detaliate hărţi disponibile. La ora actuală, aria de acoperire a hărţilor extinse pentru Mio Spirit include America de Nord, Europa, Australia, Noua Zeelandă si China.

Noul produs şi hărţile extinse pentru Mio Spirit, vor ajunge şi în România începând cu Q3 2010.

Funcţii inovatoare ale noului V780
– Redarea fişierelor video HD de până la 720p
– Ieşire HD care face posibilă conectarea dispozitivului la un display HD, prin intermediul interfeţei unice HD
– Acces printr-un singur click la YouTube
– Interfaţă 3D pentru o operare intuitivă
– Conectivitate wireless la Internet
– Cutie de transport şi tastatură, incluse într-un singur accesoriu uşor de conectat
– Browser web, cu suport Flash integrat
– Acces la e-mail prin intermediul Microsoft Exchange Server şi Gmail

Despre Mio

Mio dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 58 de ţări. www.mio.com/ro

Bucuresti, 01.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *