Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Minodora, Bianca Rus, Cezar Ouatu si Mihai Mitoseru il ajuta pe nea Marin sa faca nunta la Sibiu

Luni, marți și miercuri, pe 26, 27 și 28 octombrie, de la 20.30, la Antena 1

Doi tineri care au crescut fără căldura și protecția familiei vor avea parte la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” de una dintre cele mai mari bucurii ale vieții lor. După o copilărie chinuită, tot ce își doresc Maria și Gheorghe este să-și unească destinele. Amândoi au crescut fără părinți, Maria a fost abandonată și a schimbat de-a lungul vieții trei orfelinate, în vreme ce iubitul ei a fost luat de acasă de Protecția Copilului când avea numai 2 anișori. Sunt însă unii dintre puținii copii care au crescut în orfelinat și care, cu ajutorul celorlalți, au încercat să își facă o viață normală. Au suferit mult amândoi: Maria era tot timpul bătută de fetele mai mari de la orfelinat, dată cu capul de ciment, stropită cu apă rece, călcată în picioare. Simțea că e pierdută, dar odata ce l-a întâlnit pe Gheorghe, viața celor doi a devenit mai luminoasă. Nu au posibilități materiale pentru a face nuntă, astfel că vestea că însuși nea Mărin va fi cel care va organiza totul i-a făcut să lăcrimeze de fericire.

Și pentru că punerea la cale a unei nunți nu e lucru puțin, în ajutorul lui nea Mărin vor veni la Sibiu patru vedete pregătite să treacă la munca de jos: Minodora, Bianca Rus, Cezar Ouatu și Mihai Mitoșeru. Povestea mirilor îi va emoționa mult pe cei patru, dar îi va și impulsiona să muncească mult, pentru a le oferi Mariei și lui Gheorghe o nuntă ca-n povești, de neuitat. „Pentru ei, tot ce se va întâmpla la nuntă, nunta în sine, va fi o minune”, spune emoționată Minodora.

Munca e muncă, dar și distracția își are rostul ei. Ajunse la un spa, unde trebuie să facă curat pentru a strânge bani pentru cele necesare nunții, cele patru vedete au parte și de momente amuzante. Mitoșeru „o încasează” de la nea Mărin pentru că în loc să facă curat e atras de aparatele din sala de sport. Ca să se răzbune, lasă baltă munca și fuge la masaj. La rândul ei, Bianca Rus se trezește îmbrăcată direct în piscină, autorul glumei fiind de data asta Cezar.

Bucuresti, 25.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *