free download 78 travel guides written by experts

Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Societatea Informationala reafirma importanta

competentelor digitale in cadrul Forumului International ECDL Bucuresti 2014

Joi, 22 mai 2014, s-au deschis la Bucureşti lucrările Forumului Internaţional ECDL, eveniment anual care reuneşte delegaţi ECDL (European Computer Driving Licence) de pe toate continentele lumii cu factori de decizie politică şi oficiali guvernamentali, pentru a impărtaşi informaţiile şi exemplele de bună practică referitoare la dezvoltarea aptitudinilor IT şi promovarea alfabetizării digitale globale.

În fiecare an are loc Forumul ECDL Foundation, la care participă reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale care administează programul de certificare ECDL în 150 de ţări din întreaga lume.

În acest an, ca o recunoaştere a progreselor realizate de România, Forumul ECDL Foundation are loc la Bucureşti în perioada 22 – 23 mai 2014. Evenimentul s-a bucurat în deschidere de prezenţa domnului prof. univ. dr. Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale şi a domnului Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Societatea Informaţională, Bebe-Viorel Ionică care au subliniat importanţa dezvoltării şi integrării competenţelor digitale în sistemul din România şi au recunoscut în acest sens contribuţia introducerii standardului ECDL la noi în ţară.

Forumul Internaţional ECDL este un eveniment anual de o mare importanţă întrucât reuneşte toti operatorii ECDL la nivel global subliniind principalele aspecte-cheie şi oportunităţi care decurg din implementarea standardului ECDL în lume. În Romania standardul ECDL este implementat de către ECDL ROMANIA începând cu anul 2002.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *