free download 78 travel guides written by experts

#MINIDisco

Un DJ care mixează pe locul din dreapta faţă, un discoball şi lumini suplimentare au stat la baza transformării unui model MINI Cooper S într-una dintre cele mai mici, mai exclusive şi, cu siguranţă, mai rapide discoteci din lume: #MINIDisco.

Modelul astfel transformat a debutat pe străzile din Bucureşti printr-un serviciu inedit de taxi. Participanţii la proiect au putut să înceapă distracţia înainte de a ajunge la petrecere sau club, deja din maşină. Evenimentul a continuat a doua zi la Mall Băneasa. Trecătorii au putut să testeze confortabilele canapele de piele din #MINIDisco. Muzica a fost asigurată de echipa de absolvenţi DJ Bootcamp, primul proiect de training de DJ din România. Între invitaţii speciali au fost reprezenanţi ai echipei de baschet Steaua Bucureşti, într-o provocare pentru spaţiul interior pe care îl oferă noul model.

În final, pentru că experienţa de condus MINI este mereu descrisă prin „GoKart Feeling”, #MINIDisco a fost pus la încercare pe circuitul de karting AMCKart de pilotul de railuri Claudiu David, alături de o echipă de invitaţi speciali care s-au bucurat de cei 192 CP ai MINI Cooper S.

Proiectul a fost o demonstraţie care şi-a propus să continue şirul evenimentelor ieşite din comun care prezintă într-un mod inedit valorile mărcii şi stilul unic de condus. Deja o tradiţie unică şi un loc special în Guiness Book o are recodul de persoane care pot să intre într-un MINI, ultima performanţă ajungând la numărul 28. La fel de faimoasă este şi colaborarea cu Life Ball, un carnaval spectaculos, evenimentul caritabil unde MINI este prezent din anul 2000 cu automobile transformate de celebri designeri de modă, de la Agent Provocateur la Versace.

Cu siguranţă nu este de aşteptat să vedem un DJ instalat permanent pe locul din dreapta sau un discoball pe plafon, însă #MINIDisco a pornit de la o serie de funcţii pe care MINI le oferă deja clienţilor săi. O parte din atmosfera şi spiritul nebun al unei discoteci se regăseşte în fiecare MINI.

Unic în industria auto este „Dynamic Music”, ca parte din pachetul MINI Connected. Acesta mixează muzica pe baza stilului de condus şi a acţiunilor de la volan: viteză, acceleraţie şi frână, viraje sau folosirea semnalizatoarelor. Se creează o coloană sonoră unică, pentru fiecare călătorie în parte. O altă serie de aplicaţii MINI Connected oferă posibilităţi extinse de a asculta muzică în maşină pe baza unei conexiuni internet. De exemplu, AUPEO! este o aplicaţie care oferă pasagerilor muzică on-line pe baza unor criterii de selecţie după stil şi ritm, dar şi pe baza unui profil al utilizatorului, în timp ce Deezer este un serviciu de music on demand care oferă accesul la o colecţie de peste 20 de milioane de melodii.

În ceea ce priveşte atomsfera din interior, MINI este renumit pentru pachetul de lumini care permite schimbarea culorii iluminatului ambiental. Noua generaţie adaugă un plus de spectacol în acest sens. Displayul central cu un ecran de rezoluţie mare, este încadrat de un inel exterior LED care oferă un feedback vizual pentru o serie extinsă de funcţii, de la reglarea volumului până la senzorii de parcare. În acelaşi timp, acesta poate fi setat să preia culoarea iluminatului ambiental, modului de condus (Green, MID sau Sport) sau să ofere un indiciu vizual pentru turaţia motorului.

Imaginea MINI este completată de gama largă de opţiuni de personalizare pentru interior şi exterior. Modelul #MINIDisco a fost prezentat în culoarea Volcanic Orange, cu acoperiş în culoare neagră, oglinzi cromate şi dungi negre pe capotă. Un plus de culoare au asigurat şi capacele de roţi, în culoarea Bright Yellow, ca opţiune de personalizare cu accesorii de tuning originale. Fiecare detaliu poate fi transformat şi personalizat, de la designul acoperişului sau setul de faruri suplimentare pe grila faţă până la capacele de ventil de roată care pot fi decorate cu modelul steagului Marii Britanii.

Fabio X a mixat în MINI

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, în maşina a mixat Fabio X, membru fondator al primei trupe de DJ turntabel din România. Cu peste 10 ani vechime în muzică, Fabio X a lucrat cu artişti ca Loredana, Bitza, Pacha Man, Puya, Grasu XXL, fiind atât producător cât şi DJ pentru aceştia. Acum, îl puteţi găsi ca rezident în cunoscutul club Collage din Bucuresti, mixând open format, un stil nou şi plin de energie.

https://www.facebook.com/djfaibox
https://www.facebook.com/faibox

https://soundcloud.com/faibox

Despre BMW Group

BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete datorită mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 28 de facilităţi de producţie şi asamblare în 13 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2013, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,963 milioane de automobile şi 115.215 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2012 a fost de 7,82 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 76,85 miliarde de euro. La 31 decembrie 2012, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 105.876 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro
Facebook: //www.facebook.com/BMW.Romania

Twitter: //twitter.com/BMWRO

YouTube: //www.youtube.com/bmwgroupromania


Site-uri de presă:
www.presa.bmw.ro
www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com

www.press.bmwgroup-sport.com

Despre DjSuperStore

DjSuperStore, este cel mai cunoscut magazin dedicat DJ-ilor, din România. Cu o atitudine aparate şi un stil neconveţional, pe lângă vânzarea de echipamente profesionale de DJ, DjSuperStore este un partener de încredere atât pentru DJ experimentaţi, cât şi pentru cei la început de drum.

//www.djsuperstore.ro
https://www.facebook.com/DjSuperStore
https://www.facebook.com/trainingcampbydjsuperstore

Bucuresti, 15.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *