Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Minelli lansează single-ul și videoclipul „Haos”

Artista Global Records, Minelli, lansează piesa „Haos”, compusă de ea împreună cu Costin Bodea si Irina Rimes într-o sesiune de vară la Periș. Ulterior, la versuri a participat si Killa Fonic. „Haos e piesa mea preferată momentan, mă bucur că am avut inspirația să o scriu și sper să producă… Haos printre oameni :). Dai un play și poate dacă nu te prinde din prima, după a doua ascultare devine addictive”, declară ea.
Minelli – Haos | Official Lyric Video

Minelli a compus piese pentru unii dintre cei mai mari artiști din țară, printre care INNA și este vocea unora dintre cele mai cunoscute piese ale lui Vanotek – „Back to me”, „În dormitor”, „No sleep”.

Minelli a făcut parte din trupa Wassabi și a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer sau Follow Your Instinct. Single-ul de debut, „Empty Spaces”, a atras atenția celor de la Ultra Records și a fost lansat pe canalul lor de YouTube, unde a avut peste 6 milioane de vizualizări iar pe Spotify si Apple Music a inregistrat peste 1 milion de streamuri. Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

CREDITE:

Muzica – Luisa Ionela Luca (Minelli), Costin Bodea
Versuri – Irina Rimes, Killa Fonic, Luisa Ionela Luca (Minelli)
Produced by: Costin Bodea
Visuals by: NGM Creative

(C) & (P) 2018 Global Records

Minelli - Haos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *