free download 78 travel guides written by experts

MindShare preia contul de media Pfizer Consumer Healthcare

Campaniile de media ale diviziei Pfizer Consumer Healthcare (PCH) sunt dezvoltate si derulate in Romania de catre MindShare. Agentia de media va oferi clientului servicii de strategie, cumparare, planificare, evaluare si cercetare media pentru toate  brand-urile din portofoliul PCH.

“Bugetele investite de companiile farmaceutice in comunicare sunt in crestere. Ne bucuram sa fim partenerul PCH incepand cu acest an, moment in care aceasta divizie incepe sa fie foarte activa in comunicare prin branduri foarte cunoscute deja in Romania precum Olynth, Ben Gay, Hexoral sau Visine.” spune Oana Petroff, Managing Director MindShare Media.

Pfizer Consumer Healthcare colaboreaza cu MindShare pe pietele din Europa, Asia si America de Sud, pe baza unui contract de media global.

“Brandurile PCH cunosc in Romania cresteri spectaculoase de la an la an. Avem incredere ca experienta si know-how-ul pe care MindShare le va aduce in strategia noastra de comunicare si achizitionare media vor contribui la accelerarea acestei cresteri” declara Mihai Ciobanu, Group Brand Manager Pfizer Consumer Healthcare Romania

MindShare, agentie de media de top in Romania, parte din grupul de comunicare Ogilvy Group in Romania si din reteaua internationala WPP, ofera servicii complete de media unor clienti precum: Unilever SCE, British American Tobacco, Samsung, American Express, Energy Holding, BCR Asigurari, IBM, DHL, Heidelberg, Flamingo. MindShare este recunoscuta in piata de media ca important pol de cumparare media si prin implementarea unor programe de comunicare de tip 360 de grade, incluzand media neconventionala.

Bucuresti, 28 martie 2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *