free download 78 travel guides written by experts

MIMO: colectia compacta pentru bai tinere si pline de viata

Colecția de baie Mimo de la Laufen, brand al Roca Group, vine cu un suflu plin de energie, în combinații fine de alb, roz și negru. Designul proaspăt, dar durabil, este soluția ideală pentru camerele de baie urbane.

Mimo este destinată generației tinere, care refuză să se conformeze soluțiilor clasice sau celor care își doresc o baie cu personalitate, chiar și în spații de dimensiuni reduse. Soluțiile propuse de Mimo se potrivesc perfect în mediul urban, unde fiecare centimetru pătrat contează: lavoarele compacte, vasele de toaletă, bideurile, precum și cada de baie de mici dimensiuni transformă colecția în mini-opțiunea ideală pentru băi. Designul relaxat, cu forme curbate, în culori și modele îndrăznețe, este creația renumitului studio de design Phoenix din Stuttgart. 

Cada din acril, cu design inteligent, este unul dintre elementele speciale ale colecției Mimo. Măsoară doar 140 x 80 cm, dar are 58 cm adâncime, astfel încât persoanele mai înalte se pot ”scufunda” în voie. Drept urmare, cada poate fi amplasată cu ușurință într-o baie mică. Senzația de confort a acestei mici oaze de plăcere este completată de sistemul de hidromasaj și iluminarea subacvatica cu LED-uri colorate.

Modalidatea de comandă a sistemului de hidromasaj este inovatoare, utilizând senzori sensibili la atingere. Spre deosebire de sistemele convenționale, senzorii sunt plasați la același nivel cu marginile căzii. Drept urmare, iluminarea multicoloră cu LED-uri și intensitatea masajului cu aer poate fi controlată prin simpla atingere.

Bateriile Mimo se potrivesc perfect cu designul inovator, completând colecția. Cromatica luminoasă și volumele dinamice creează o atmosferă fermecătoare. De asemenea, bateriile incorporează un sistem de economisire a apei și energiei în timpul dușului.

Pe scurt, Mimo pur și simplu emană inspirație. Pentru o baie vibrantă și plină de viață, Mimo depășește orice convenții, fiind perfectă pentru băile mici, unde cuvântul cheie este vitalitatea.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *