Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

#MIMI Vitesco Technologies MINI Electric – prima maşină electrică de competiţie care susţine campania “Vaccinare în viteza a șasea”, pe 17-18 iunie la Târgu Mureş

Automobilism Sportiv, “Vaccinare în viteza a șasea”. Evenimentul, lansat de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș, va avea loc la 17 și 18 iunie 2021, între orele 10.00 şi 20.00 la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G. Cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de echipajele care se pregătesc pentru weekendul de competiții de la Târgu Mureş, care va include a doua etapă a campionatului Super Rally, dar şi campionatul de autovehicule istorice Romanian Retro Racing şi campionatul Romanian Endurance Series.

Ulterior, sâmbătă, 19 iunie, MINI Electric Racing va maraca o nouă premieră. Norris Măgeanu, Preşedintele Fereaţiei Româane de Automobilism Sportiv, va pilota modelul de curse în deschiderea etapei de Super Rally de la Târgu Mureş. Este un demers simbolic, menit să arate angajamentul FRAS pentru dezvoltarea a noi formule şi direcţii în motorsport. De altfel Federaţia a marcat în ultimii ani mai multe premiere cu automobile electrice, iar MINI Electric Racing a fost unii din eroii acestor reuşite.

“Am urmărit încă de la început proiectul Mini Racing Electric și am apreciat și susținut din poziția de președinte al federației fiecare pas făcut de Alex Șeremet și BMW România, alături de partenerii săi. Cumva natural, deși nu am mai pilotat mașini de competiție de când sunt în fruntea federației, în acest weekend voi duce la un nivel mai personal susținerea proiectului și voi fi pilotul MINI-ului, atât pe circuit, în timpul campaniei de vaccinare, cât și în centrul municipiului Târgu Mureș, la etapa de Super Rally.”

“Aventura noastră electrică este una de pionierat adevărat. Fără susţinerea partenerilor noştri, Vitesco Technologies, Automobile Bavaria, Michelin, BCR – George şi Renovatio, proiectul nu era posibil. Ne dorim ca experienţa acumulată împreună să facă motorsportul electric mai simplu şi mai accesibil. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a înţeles încă de la început demersul nostru şi a arătat multă deschidere. Faptul că Norris Măgeanu va pilota Mini Electric Racing ne onorează şi ne dă încredere că putem construi mari mai departe”, explică Alexandru Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *