Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Milluu: Mai mult de 100 de medici și personal sanitar au fost cazați gratuit prin inițiativa #LocuințePentruMedici

#LocuintePentruMedici, inițiativa socială prin care aplicația de închiriere de apartamente Milluu a oferit o mână de ajutor celor aflați în prima linie în lupta cu COVID-19, a pus la dispoziția personalului medical, gratuit, mai mult de 100 de locuri de cazare temporară, atât în București, cât și în Timișoara, Iași, Cluj, Brașov și Constanța, în cele două luni de stare de urgență.

Medic L. D., București: La Milluu am descoperit OAMENI care se gândesc la sufletele altora împărțite între datorie și familie.

Florin Stoian, fondator Milluu: Ca startup, când ne-am trezit în mijlocul pandemiei, ne-a fost un pic frică, până ne-am dat seama că avem resurse pe care le putem coagula într-o campanie prin care și noi putem întinde o mână de ajutor. Suntem bucuroși că am reușit să ajungem la medici, asistenți, ambulanțieri și alți reprezentanți din domeniul sanitar, atunci când au avut nevoie, în această criză în care noi toți am stat acasă, iar ei au dus bătălia din prima linie a frontului. Sunt mândru de colegii mei care s-au mobilizat exemplar în acest proiect și le mulțumesc atât lor, cât și partenerilor și proprietarilor care s-au alăturat campaniei noastre sociale.

Lupta cu COVID-19 nu este însă încheiată. Deși rata îmbolnăvirilor este așteptată să scadă, Milluu oferă susținere în continuare acelor medici și personalului sanitar care se vor afla într-o situație dificilă în perioada următoare și care doresc să se izoleze temporar pentru a-și proteja familiile.

Milluu logo

Florin Stoian: Am înțeles imediat că aceia care ne-au solicitat ajutorul aveau într-adevăr nevoie și erau într-o situație dificilă acasă. De aceea, am hotărât ca locuințele date în folosință prin campania #LocuintePentruMedici să rămân ocupate cât va fi nevoie în următoarea perioadă.

Gradul de ocupare a spațiilor puse la dispoziție de Milluu a fost de 100%, iar valoarea cumulată a chiriilor și utilităților pentru acestea se ridică la peste 20.000 de euro. Din totalul apartamentelor și garsonierelor puse la dispoziție de Milluu, aproximativ 90% au fost oferite gratuit de către proprietari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *