free download 78 travel guides written by experts

Milli te mentine in forma toata vara cu iaurturile low fat

Venirea verii, a temperaturilor ridicate şi a vacanţei le motivează pe femei să arate bine, să fie cât mai sexi, cât mai naturale şi să nu le fie ruşine să stea la plajă. Majoritatea  aleg o metodă pentru a se menţine sau a ajunge la forma ideală. Milli îţi oferă trucul pentru o siluetă zveltă şi sănătoasă: iaurturile Milli cu conţinut scăzut de grăsimi în variantele: iaurt light (simplu), iaurt light cu fructe exotice şi iaurt light cu zmeură. Acestea se pot servi la micul dejun, alături de cereale, în timpul zilei sau în concediu, când te relaxezi sub umbrela de pe plajă.

Iaurtul Milli simplu şi degresat are multe beneficii: ajută la scăderea kilogramelor nedorite, îmbunătăţeşte răspunsul imun al organismului, scade colesterolul, previne pierderea calciului din oase, menţine dinţii sănătoşi, colonul şi sistemul digestiv. Iaurtul simplu conţine mai puţine calorii decât iaurturile cu orice alte inserţii, mai multe proteine şi mai mult calciu, necesită mai puţini stabilizatori şi nu conţine zahăr. De asemenea, iaurtul light se poate compara ca proprietăţi nutritive cu laptele degresat şi este suportat fără probleme de persoanele cu intoleranţă la lactoza din laptele proaspăt.

Iaurtul Milli  light cu zmeură este o combinaţie de iaurt cu un conţinut scăzut de grăsimi şi zmeură. Pe lângă faptul că zmeura este un fruct delicios, reprezintă şi un adevărat medicament natural, datorită conţinutului bogat în tanin, vitamina C, fibre şi substanţe de natură flavonoidică. De asemenea, delicioasa zmeură are o serie de indicaţii terapeutice în afecţiunile aparatului digestiv: micşorează aciditatea gastrică, datorită efectului astringent.

Iaurtul Milli light cu fructe exotice este un produs lactat degresat cu gust deosebit de plăcut, datorită aromei specifice fiecărui fruct exotic. De asemenea, este bogat în vitaminele A, C, E, complexul vitaminic B, calciu, magneziu, fosfor şi fier. Fructele exotice au şi alte proprietăţi: uşurează digestia datorită fibrelor alimentare, ajută la scaderea colesterolului, combat arsurile gastrice şi unele dintre ele, insomnia. Au efecte tonice asupra sistemului nervos datorită vitaminelor din grupul B şi stimulează activitatea cardiacă prin conţinutul de potasiu. Fructele exotice se disting printr-un conţinut ridicat de caroten, care acţionează favorabil asupra acuităţii vizuale.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *