bucharest tech week 2021

Millennium Bank demareaza o noua campanie publicitara, dedicata cardurilor de credit

Millennium Bank, unul dintre cei mai importanţi investitori pe piaţa bancară din România, anunţă demararea campaniei publicitare pentru promovarea cardurilor de credit Visa Clasic şi Visa Gold. Campania media se va desfăşura între 16 iunie şi 13 iulie 2008, pe toate tipurile de canale: TV, online,  presă scrisă şi outdoor.
Conceptul creativ al campaniei este unul simplu şi original şi se concentrează pe ideea umanizării relaţiei dintre consumatori şi obiectele pe care aceştia le cumpără prin intermediul cardurilor de credit de la Millennium Bank. Campania publicitară este axată pe oferta specială pe care Millennium Bank o propune atat clienţilor care decid să achiziţioneze carduri de credit in perioada campaniei cat si celor care detin deja un card de credit Millennium.
Astfel, clientii care achizitioneaza un card de credit Millennium între 16 iunie şi 31 august beneficiază de cea mai mică dobândă de pe piaţă de doar 1,5% pe luna, pe o perioadă de până la 3 luni (DAE de 20,1% pe an).  In plus, vara aceasta, pentru cumpărăturile cu o valoare mai mare de 200 de lei efectuate in perioada 16 iunie – 30 septembrie , toti detinatorii de carduri de credit Millennium Bank au posibilitatea de a câştiga una dintre cele 5 de vacanţe de iarnă pentru două persoane în Franţa, la Chamonix – Mont Blanc, dar şi alte premii interesante.

Spotul TV dedicat campaniei a fost regizat de Hypno, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Europa, iar casa de producţie cu care s-a lucrat a fost Multi Media Est. Din mixul de comunicare dedicat campaniei, GMP Advertising a realizat partea de creaţie, iar Initiative Media partea de achiziţionare de spaţiu media.
 

Cardurile de credit de la Millennium Bank sunt accesibile tuturor persoanelor fizice cu  venit lunar care doresc o rezervă financiară permanentă şi acces la un plan de rate fără documentaţie suplimentară. Cardurile au o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile la comercianti. Prin utilizarea planului de rate oferit de către Millennium Bank, clienţii beneficiază de o dobândă lunară mai scăzută.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *