free download 78 travel guides written by experts

Milionarii italieni isi fac de cap pe muzica Fly Project

Muzica baietilor de la Fly Project face ocolul lumii nu numai in topuri, la radio sau prin concerte. Au peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube in toata lumea si sute de filmulete cu coregrafii sau diverse improvizatii pe hiturile FLY PROJECT internationale.

Cel mai nou filmulet cu muzica Fly Project devenit viral este facut de excentricul milionar italian, super cunoscut in mediul online, Gianluca Vacchi, cu milioane de prieteni care il urmaresc pe Facebook si Instagram.


Milionarul Gianluca Vacchi face zeci de filmulete aratandu-si stilul de viata sau dansand, pe yahtul sau de lux. In cel mai recent, acesta danseaza, printre alte piese ultra cunoscute, pe Musica, hitul baietilor de la Fly Project, cu peste 77 de milioane de vizualizari, numai pe canalul oficial de YouTube al Fly Records.

“Am primit filmuletul de la sute de fani pe Facebook, romani sau italieni. Nu putem decat sa ne bucuram foarte mult ca muzica noastra ajunge peste tot, la toti oamenii, indiferent unde sunt sau cine sunt” spune Tudor.

Fly Project are deja doua discuri de aur si unul de platina, obtinute pentru vanzari in Italia, si toate piesele lor au devenit hituri in topurile si cluburile italiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *