bucharest tech week 2021

Milioane de telespectatori au fost aseara cu ochii pe Romanii au talent

Cea de-a patra ediţie a celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus în casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emoţionat şi au demonstrat că talentul autentic există cu desăvârşire. Numerele amuzante nu au lipsit din emisiune şi au stârnit reacţii spectaculoase atât din partea celor patru jurați, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, cât și a celor două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, și a publicului.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 23:07, 4.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:46, 5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 22.7 puncte de rating și 48.6% share în intervalul de difuzare 20:31 – 23:07, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape sase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 9.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 19.6 puncte de rating și 37.0% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 14.1% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 22.6 puncte de rating și 40.8% share, locul secund înregistrând 7.3 puncte de rating și 13.2% share.

Momente surprinzătoare şi spectacol desăvârşit

Noua ediție Românii au talent a surprins telespectatorii cu multe momente inedite, concurenţi talentaţi care le-au transmis juraţilor multă emoţie şi numere amuzante, care au stârnit hohote de râs în sală. Tot în ediţia de aseară, Bebe Cotimanis le-a urmat exemplul Andrei şi al Mihaelei Rădulescu, apăsând golden buzz-ul, pentru a-şi trimite concurentul preferat direct în semifinală.

Primul număr care a reuşit să impresioneze juriul, a fost cel al lui Jorge Oswaldo Parra Caiza. Pentru el, muzica este ceva aparte, care se trăieşte cu inima şi sufletul. A cântat la mai multe instrumente, reuşind să o determine pe Andra să cânte alături de el. A primit aplauze şi felicitări din partea juriului, iar în final a obţinut 4 de DA, care l-au trimis în etapa următoare a competiţiei.

Grupul Tierra Sin Pan, format din 7 muzicieni, a urcat pe scenă şi a uimit publicul cu interpretarea de excepţie. A fost un moment complex, iar juraţii au fost fascinaţi de tehnica vocală a contratenorului. În finalul reprezentaţiei, Andra le-a transmis: “În general, iubesc oamenii talentaţi. Nu pot decât să mă ridic în picioare şi să vă spun că aveţi toată admiraţia mea”. Au reuşit să obţină 4 de DA şi se pregătesc de etapa viitoare.

Scena Românii au talent s-a umplut de energie în momentul în care Ansamblul Kolomeika, format din 33 de membri, a venit în fața juriului. Momentul prezentat de aceştia a fost plin de bucurie, pe care au reuşit să o transmită şi juriului, dar şi lui Smiley şi Pavel, care au dansat în culise. Concurenţii au ridicat sala în picioare cu prestaţia lor şi au smuls ropote de aplauze. În momentul verdictului, Mihaela le-a spus: “Aţi fost foarte frumoşi, plini de culoare şi de spectacol!”. Cu Ansamblul Kolomeika ne vom revedea în etapa următoare, în care merge cu 4 de DA.

“Un grup de tineri debutanţi”, a spus Smiley în momentul în care cei 6 membri ai grupului Armonia seniorilor au intrat pe scenă. Cu vârste cuprinse între 63 şi 73 de ani, ei au demonstrat ca talentul nu are vârstă. Au dansat, s-au simţit bine, au regizat un moment comic şi au reuşit să obţină admiraţia tuturor celor prezenţi în sală. Cu zâmbetul pe buze, Andi a declarat: “Vă mărturisesc sincer, rar am văzut o trăsnaie mai mare şi eu ştiu că se spune că la români speranţa moare ultima. Eu pot să vă asigur că, după ce am văzut aici, nebunia moare ultima!”. Cu toate că verdictul Andrei a fost negativ, Mihaela, Andi şi Bebe au decis să-i trimită în etapa următoare pe cei 6 seniori, cu 3 de DA.

Trupa The beat a făcut senzaţie pe scena de la Românii au talent. Cei 6 puşti au arătat rock şi au avut atitudine rock. Au surprins juriul cu interpretarea melodiei Sweet child of mine de la Guns’n roses, iar publicul s-a implicat total în numărul prezentat. Chiar dacă unul dintre micuţi a avut parte de un mic accident – i-a căzut chitara în timpul prestaţiei, nu s-a oprit o clipă, iar Andi a intervenit pentru a-l ajuta. Impresionată de cei mici, Andra a spus: “Dragilor, a sunat foarte bine şi vreau să vă spun că vă apreciez pentru că faceţi muzică de calitate, de mici învăţaţi să cântaţi live şi daţi un exemplu celorlalţi. Vă felicit din toată inima!”. The beat va merge mai departe în competiţie cu 4 de DA.

Membrii Tarafului Eftimiu Drăgoi au intrat pe scenă determinaţi şi siguri pe ei. Au prezentat un moment excepţional de muzică lăutărească şi au ridicat toată sala în picioare, dar şi pe cei patru juraţi, care au dansat şi au aplaudat în continuu prestaţia acestora. Atmosfera din sală a fost incendiară, iar Bebe s-a ridicat în picioare şi a spus: “În sfârşit, au venit! Eu aş fi plecat cu voi oricum!”. În final, cei 5 muzicieni au obţinut 4 de DA din partea juriului.

Garry Cozma a venit la preselecţii pentru a surprinde şi a reuşit. Momentul de magie prezentat de el a fost unul inedit, s-a jucat cu vinul şi a reuşit să uimească juraţii cu fiecare mişcare pe care a făcut-o. La finalul numărului prezentat de Garry, Andi a declarat: “După părerea mea, a fost o ilustrare perfectă a unui adevăr pe care oamenii de aici, din Moldova, îl cunosc. Până la urmă, în zona asta, vinul e un dar venit de Sus.”. Concurentul a primit 4 de DA şi merge în următoarea etapă.

Sergiu Portărescu a pregătit pentru preselecţiile Românii au talent un moment deosebit. Concurentul a demonstrat pe parcursul prestaţiei că este foarte creativ, dar şi talentat. În numai trei minute, a reuşit să decupeze în hârtie profilul fiecărui jurat. Numărul său a fost unul cu adevărat special şi a impresionat juriul, care l-a aplaudat îndelung. “Răspunsul, cu adâncă plecăciune, este DA!”, a spus Bebe în momentul verdictului. Ceilalţi trei juraţi au fost în asentimentul lui Bebe şi i-au acordat concurentului încă 3 de DA. Sergiu merge mai departe în competiţie cu 4 de DA.

Cristina Kiseleff a reuşit să ridice sala în picioare imediat după primele note interpretate la vioara sa electrică. Tânăra a debordat de energie, a dansat şi a zâmbit pe tot parcursul prestaţiei. Juraţii au fost impresionaţi de momentul ei, iar Mihaela a declarat: “WOW! E combinaţia mea preferată. Ai o vibraţie foarte rock în tine şi o nelinişte atât de frumoasă şi de pătimaşă! Asta pe lângă o sensibilitate uluitoare. Pentru mine, ăsta e un mix de senzaţie.”. Concurenta a primit 4 de DA şi se pregăteşte pentru etapa următoare.

Carmen Stroia şi Liviu Bledea, membri ai Asociaţiei Pe picioroange, au prezentat pe scena de la Românii au talent un dans indian pe picioroange. S-au sincronizat perfect, au fost extrem de expresivi şi au dat dovadă de foarte multă siguranţă. În momentul verdictului, Andra a spus: “De ce nu, hai să vedem ce urmează! Răspunsul meu este DA!”. Şi răspunsurile celorlalţi juraţi au fost tot DA, iar concurenţii merg mai departe în competiţie.

Bianca Pană este micuţa de doar 9 ani care a electrizat publicul cu interpretarea unei doine. Juraţii au fost fermecaţi de concurentă, dar şi de calităţile sale vocale impresionante. Publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o îndelung pe Bianca, iar Bebe i-a transmis mamei acesteia: “Începând de astăzi, aproape nu o să mai aveţi nume. Veţi fi mama Biancăi!”. Toţi cei patru juraţi au decis că fetiţa merită să meargă mai departe, aşa că i-au acordat 4 de DA.

Mihaela Pătran a cântat la chitară şi voce o melodie sensibilă, reuşind să impresioneze atât publicul prezent în sală, cât şi pe cei patru juraţi. Melodia pe care a interpretat-o a fost dedicată unui foarte bun prieten şi a reuşit să transmită perfect starea ei. Fiind impresionată de calităţile concurentei, Andra i-a spus: “Ai o voce foarte frumoasă, o voce puternică. Îmi place cum cânţi şi cum transmiţi.”. Mihaela a obţinut în final 4 de DA şi îşi continuă parcursul în competiţie.

Mihai Sandu a venit decis să stârnească imaginaţia juraţilor cu un număr complex de magie. I-a rugat pe aceştia să se implice în momentul pregătit de el şi a reuşit să-i impresioneze cu abilităţile sale. Juriul i-a analizat prestaţia concurentului şi a decis că acesta merită să meargă mai departe cu 4 de DA. “Răspunsul este că ne vedem în etapa următoare!”, a spus Andi.

Cosmin Cioca i-a uimit pe toţi cei prezenţi în sală cu momentul său de excepţie. A cântat la flaut şi a făcut beatbox în acelaşi timp. A mai participat la Românii au talent, dar a revenit anul acesta pentru a demonstra că a ascultat sfaturile lui Andi şi că a învăţat foarte mult. Atât juraţii, cât şi Smiley şi Pavel au rămas surprinşi de prestaţia lui Cosmin, iar Mihaela i-a transmis: “Eşti de acolo, ăsta-i talent! Bravo!” Concurentul a primit 4 de DA din partea juriului şi ne vom revedea cu el în etapa următoare.

De departe, cel mai emoţionant moment al serii a fost cel prezentat de trupa Lightwave theatre. Cei 5 membri au pregătit un număr de mânuire a păpuşilor, cu o regie care a sensibilizat juriul. Au venit la preselecţii temători că Bebe nu va fi impresionat de prestaţia lor, dar, în acelaşi timp, hotărâţi să-l cucerească pe jurat. Nu doar că au reuşit ceea ce şi-au propus, dar au obţinut şi cel de-al treilea golden buzz al acestui sezon. La finalul momentului şi al comentariilor venite din partea Andrei, a Mihaelei şi a lui Andi, Bebe a decis că trupa Lightwave este favorita sa, aşa că i-a trimis direct în semifinală. “Când arta se prezintă-n stare pură, eu am o calitate sau un defect: rămân mut! Dar n-am să rămân mut definitiv. Să vă spun doar atât, că mi-a fost dor de mine! Sunteţi minunaţi!”, a spus Bebe cu lacrimi în ochi.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon Românii au talent a fost una de excepţie, presărată cu momente impresionante şi mult talent autentic.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 04.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *