bucharest tech week 2021

Milioane de romani au sarbatorit prima zi de Paste alaturi de „Romanii au talent”

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus în casele românilor, în prima zi de Paşte, un spectacol desăvârşit, însoţit de momente emoţionante, sensibile, care au surprins, dar şi momente amuzante însoţite de comentarii savuroase, care au stârnit hohote de râs.

Reacţiile celor patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis au fost inedite şi au făcut deliciul publicului prezent în sală.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:15, 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:31, 4.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a şasea ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 15.5 puncte de rating și 37.5% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:15, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 4.9 puncte de rating și 11.8% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 14.8 puncte de rating și 31.0% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 4.8 puncte de rating și 10.2% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider cu o audiență medie de 17.3 puncte de rating și 33.9% share, locul secund înregistrând 5.0 puncte de rating și 9.9% share.

Momente diverse, talent autentic şi reacţii inedite

Telespectatorii au petrecut aseară prima zi de Paşte alături de Românii au talent şi concurenţii care au pregătit numere de excepţie pentru preselecţiile celui mai iubit show de televiziune din România. Spectacolul a fost desăvârşit şi a avut parte de momente diverse, care au ridicat sala în picioare, au smuls ropote de aplauze sau lacrimi de emoţie şi au stârnit reacţii incendiare venite din partea publicului, a juraţilor, dar şi a gazdelor emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş. Surprizele s-au ţinut lanţ şi au transformat seara de duminică într-una perfectă.

Nicolae Baicu (Kaşoy) a venit la preselecţiile Românii au talent cu un număr incendiar de sculptură în lemn cu drujba. Momentul prezentat de concurent a fost plin de energie şi a reuşit să ridice juraţii în picioare, mai ales atunci când a folosit drujba pentru desfacerea unor sticle de bere. Plăcut surprinsă de prestaţia sa, Mihaela i-a spus: “Sunteţi un bărbat adevărat, care mai e şi artist. Pentru mine e foarte clar că DA!” Bebe a fost în asentimentul Mihaelei şi a acordat încă un DA, însă nu de aceeaşi părere au fost Andra şi Andi. După câteva dezbateri, s-a decis că Nicolae va merge în etapa următoare a competiţiei cu 3 de DA.

Micuţul Remi Şapcă a intrat timid pe scenă, gândindu-se doar la comentariile pe care Bebe le va avea la adresa lui. La numai 12 ani a venit îmbrăcat în port popular românesc şi a cântat o melodie a lui Liviu Vasilică. Interpretarea sa a fost impecabilă şi a surprins juraţii. În final, Bebe i-a transmis: “Bărbate, să-ţi intre foarte bine-n cap, ăsta nu e cântec, asta e stare de spirit oltenească!” Remi a obţinut 4 de DA cu care merge mai departe.

Un moment extrem de sensibil a fost cel prezentat aseară de Alexandru Ionel şi Oana Zara. Au avut un număr de dans contemporan care a transmis multă emoţie şi energie. Au surprins juriul cu povestea dansului lor şi cu mişcările executate perfect. Impresionat de prestaţie, Andi a spus: “Eu spun că n-are rost să vă certaţi! Vă stă foarte bine împreună! Un moment frumos. Bravo!” Cei doi concurenţi au primit 4 de DA şi se pregătesc pentru viitoarea etapă.

Ema Niculae şi Next Level Kit au prezentat un moment spectaculos. Micuţa Emma a cântat perfect, dând dovadă, la numai 7 ani, de foarte mult talent, iar colegele sale de trupă au dansat foarte frumos, completând perfect momentul de pe scenă. A fost un număr complex, care a debordat de energie şi a reuşit să ridice publicul şi juraţii în picioare. Comentariile au fost savuroase, iar Andra i-a transmis Emmei: “Exact ce avem noi nevoie la Românii au talent!” Concurentele au primit 4 de DA şi merg în etapa următoare.

Denis Bolborea a venit la preselecţii cu un moment inedit de looping. Imită sunete, face beatbox, iar rezultatul este unul spectaculos. Juraţii au fost plăcut impresionaţi de prestaţia tânărului, iar Andi s-a ridicat în picioare şi i-a transmis: “Îţi mulţumesc foarte mult că ţi-a venit ideea să vii la emisiunea asta! Este locul perfect!” Denis a surprins juriul şi a obţinut 4 de DA, cu care merge în etapa următoare.

Duo Expression au transmis prin momentul lor de acrobaţie, multă eleganţă, siguranţă în execuţia unor mişcări foarte dificile şi mult profesionalism. Au surprins cu atitudinea lor şi cu legătura strânsă dintre ei. Încântată de numărul prezentat pe scenă, Mihaela a spus: “Aţi fost pentru mine dovada vie că nu există greutăţi. Le putem transforma pe toate în momente de emoţie, de plăcere, dacă muncim. Pentru mine aţi fost o metaforă!” Cei doi concurenţi au primit 4 de DA şi îi vom revedea în viitoarea etapă.

Mihail Chistol şi Vasilii Truşkov au venit hotărâţi să-şi testeze limitele şi să facă o demonstraţie de forţă. Au reuşit să facă acest lucru şi să-i impresioneze pe Andra, Mihaela şi Bebe. Pentru Andi, momentul celor doi a fost de ajuns, aşa că le-a dat un NU. Singurul NU pentru Mihail şi Vasilii, care merg mai departe în competiţie cu 3 de DA. În final, Bebe le-a transmis: “Sperăm să aveţi o seară frumoasă!”

Gabriel Ciocoi a demonstrat că, la doar 8 ani, dansează perfect şi poate face spectacol. Momentul său de dans georgian a fost unul plin de energie, care a ridicat sala în picioare şi a smuls ropote de aplauze. Juriul a fost impresionat de momentul băiatului, iar Andi a declarat: “Dacă la 8 ani dansează aşa cum ne-a arătat astăzi, la 18 ani o să fie deja star internaţional în lumea dansului!” Gabriel a plecat acasă cu 4 de DA şi se pregăteşte de etapa următoare.

Fraţii Răzvan şi Flavius Anisia au reprezentat una dintre cele mai mari surprize ale serii de duminică. Au prezentat un moment complex de dans robotic combinat cu dubstep şi poplock. S-au sincronizat perfect, s-au înţeles din priviri, au fost expresivi şi au reuşit să impresioneze juriul. În momentul verdictului, Andra le-a spus: “Sunt tare mândră de voi! Răspunsul meu este DA!” Şi răspunsurile celorlalţi 3 juraţi au fost tot DA, aşa că, cei doi fraţi merg mai departe în competiţie cu 4 de DA.

Mario Costache are numai 5 ani şi a venit îmbrăcat la preselecţii în frac. A cântat o melodie potrivită vârstei sale, Pinguinul Willy, şi a dansat. A fost foarte expresiv pe parcursul prestaţiei sale şi a reuşit să impresioneze juraţii. Cu zâmbetul pe buze, Bebe a declarat: “Aparţine visului, trebuie lăsat în vis! De la mine are un DA extraordinar!” Micuţul Mario a obţinut 4 de DA şi se pregăteşte pentru etapa viitoare.

În ciuda problemelor de sănătate pe care le are, Cosma Ciprian a demonstrat că are multă voinţă şi că este foarte talentat. Momentul său de pictură grafică a surprins, iar portretele pe care le-a făcut juraţilor, dar şi lui Smiley şi Pavel, au fost executate perfect. Impresionat de numărul lui Ciprian, Andi a spus: “Dincolo de momentul artistic, mi-a plăcut foarte mult ceea ce ai spus că ai visat într-o noapte – că poţi să ajungi la Românii au talent şi ai ajuns. Despre asta e vorba!” Concurentul a primit 4 de DA şi merge în etapa următoare.

Grupul format din 6 fete, Jump in, a uimit cu un dans contemporan de excepţie. Concurentele au dat dovadă de foarte mult talent şi au transmis juraţilor emoţie pe întreaga durată a momentului prezentat aseară. Mihaela a empatizat cu numărul lor, dar şi cu starea pe care acestea au reuşit să o transmită şi a declarat: “Ceea ce aţi făcut voi a fost un lucru închegat, legat, frumos şi sensibil. Aţi fost un spectacol reuşit!” Jump in au obţinut admiraţia juraţilor şi 4 de DA cu care merg mai departe în competiţie.

Stănescu Ionuţ şi Florea Narcisa au adus dansul ţigănesc pe scena de la Românii au talent. Numărul prezentat de cei doi a fost unul energic, cu mişcări executate perfect. Au adus zâmbetul pe buze juraţilor şi au stârnit reacţii incredibile în sală. Fericit că i-a văzut, Bebe le-a spus: “Aveţi muzica şi dansul în sânge! DA!” Concurenţii au primit 4 de DA şi continuă lupta pentru titlul de cel mai talentat român.

Dumitru Emmy a prezentat pe scena talentelor un moment aparte în care a cântat perfect la acordeon. A reuşit să surprindă juraţii cu tehnica lui inedită. Toţi cei prezenţi în sală l-au aplaudat îndelung, iar Andi s-a ridicat în picioare şi i-a transmis: “Eşti un mare talent! Onoarea este de partea noastră!” Toţi cei patru juraţi au fost de acord în privinţa verdictului şi au dat 4 de DA, cu care concurentul merge mai departe.

Alice Viviana Tocu este profesoară de gimnastică ritmică şi a venit la preselecţii cu un număr deosebit de contorsionism. A zâmbit în continuu, a avut o atitudine pozitivă şi a transmis foarte multă energie. Juraţii au fost încântaţi de prestaţia sa, iar Mihaela i-a spus: “Eşti o minune, eşti o bucurie, eşti o dansatoare desăvârşită!” Alice a obţinut 4 de DA şi va reveni pe scena de la Românii au talent în etapa următoare.

Ansamblul Sunshine a prezentat un moment care a bucurat ochii tuturor privitorilor. Cele două fete din Chişinău au dansat şi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenţi în sală. Bebe nu a fost convins de prestaţia tinerelor, aşa că le-a dat NU, însă Andra, Mihaela şi Andi au fost plăcut surprinşi de numărul concurentelor şi au decis că acestea vor merge mai departe în competiţie cu 3 de DA.

Seara s-a încheiat cu un moment care a stârnit imaginaţia publicului. Teodora Bencea a creat pe scena de la Românii au talent o pictură cu sânii, în timp ce dansa lasciv. Chiar dacă Andra şi Andi nu au înţeles foarte bine momentul prezentat de concurentă, Mihaela şi Bebe au decis că Teodora merită o şansă pentru următoarea etapă a competiţiei. “Eu sunt colecţionar de artă. Cumpăr tabloul!”, i-a transmis Bebe. După lungi discuţii s-a dat verdictul final: Teodora Bencea merge mai departe.

Prima zi de Paşte s-a încheiat cu momente incredibile, emoţionante, pline de energie şi entuziasm, prezentate la Românii au talent.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul, în fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Bucuresti, 13.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *