metalshow

Milestone extinde compatibilitatea software-ului XProtect şi lansează soluţii dedicate camerelor Zepcam

– Compatibilitate cu peste 5.000 de echipamente, printre care camerele de supraveghere video la purtător Zepcam;
– Comunicare criptată ONVIF.

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, anunţă lansarea de către Milestone Systems a update-ului de software Device Pack 8.5, dedicat tuturor partenerilor şi clienţilor finali ce folosesc Milestone XProtect.

Milestone lansează update-uri software o dată la două luni, cu scopul de a creşte numărul de dispozitive compatibile. Update-urile reprezintă întotdeauna o prioritate pentru Milestone şi sunt o dovadă în plus a nivelului de implicare pe care îl are compania în susținerea partenerilor săi.


Software-ul de video management creat de Milestone este, în acest moment, compatibil cu peste 5.000 de dispozitive, integratorii putând dezvolta astfel soluţii optime indiferent de scenariul dorit de clientul final. Aceste update-uri sunt realizate prin analiza necesităţilor actuale ale pieţei şi în urma cererilor venite din partea partenerilor. Datorită platformei deschise a software-ului Milestone, echipa de cercetare poate să răspundă rapid tuturor solicitărilor.

Suport pentru camerele video ataşate de corp

Acest tip de camere este folosit pentru obţinerea de dovezi video, pentru creşterea gradului de siguranţă pe domeniul public sau pentru simpla observare a unor evenimente. De asemenea, acestea pot fi folosite şi pentru a proteja agenţii de securitate sau de poliţie atunci când se află pe teren. Modelele permit chiar şi realizarea de transmisiunii TV live sau înregistrarea diferitelor evenimente sportive.

Camerele video portabile dezvoltate de către Zepcam sunt compatibile cu Milestone XProtect. Integrarea se bazează pe ONVIF (standard IP ce permite o interoperabilitate între diferite echipamente) şi face posibilă vizualizarea şi înregistrarea de stream-uri video live prin intermediul Milestone XProtect.


Focus: securitatea ONVIF

Noul update de software integrează şi noi opţiuni de securitate, adăugate driver-ului Milestone ONVIF. Acum, clipurile şi datele pot fi criptate utilizând Transport Layer Security în Hypertext Security Protocol (HTTP). Această opţiune, denumită HTTPS, este folosită şi pentru a păstra în siguranţă tranzacţiile cu cărţi de credit pe Internet.

Folosirea HTTPS reprezintă un update foarte important de securitate şi aduce software-ului XProtect 2016 un nivel de protecţie ridicat atunci când materiale video sunt transmise prin intermediul reţelelor publice sau semipublice de Internet. Acest lucru le permite partenerilor Milestone să satisfacă cele mai avansate cereri în materie de securitate IT pentru aplicaţii video.

Alte noutăţi

Datorită noului update, XProtect 2016 este compatibil şi cu modelele de camere video dezvoltate de către producătorul german Abus, software-ul putând gestiona chiar şi modelele ce pot filma în 60 fps. De asemenea, suita software cuprinde acum şi opţiuni de supraveghere video în oraş.

Suportul pentru ONVIF demonstrează angajamentul Milestone de a utiliza standardele industriei

Milestone lucrează îndeaproape cu producătorii de echipamente ce fac parte din programul Camera Partner (CaPP), pentru a ajunge la un nivel optim de calitate a interacţiunii dintre aceste echipamente şi programul VMS XProtect. Înainte ca dispozitivele cu suport ONVIF să fie listate la adresa milestonesys.com, acestea sunt testate extensiv, pentru a se asigura o compatibilitate de 100% cu XProtect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *