free download 78 travel guides written by experts

Milestone Community Kickstarter Contest îţi poate aduce un premiu în valoare de 65,000$

Milestone Systems anunţă Concursul de tip Kickstarter pentru comunitate – un eveniment dedicat inovaţiei, la care sunt invitaţi toţi programatorii şi dezvoltatorii pentru a-şi prezenta ideile de integrare bazate pe managementul video. Anul trecut marele premiu a fost câştigat de o echipă din România, reprezentată de Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe și Vlad Crăciunescu.

Milestone Systems, lider global pe piaţa platformelor deschise pentru soluţii software de management video prin IP (VMS), a lansat de curând cea de-a doua ediţie anuală a evenimentului Milestone Community Kickstarter. Iniţiativa propune o colaborare a comunității de parteneri şi clienţi, cu scopul promovării şi susţinerii inovaţiei prin finanţarea activităţii de dezvoltare şi prin asistenţă pentru lansarea pe piaţă de noi integrări concrete pe platforma de video management.

Milestone, Creating an Intelligent World

Milestone organizează Milestone Community Days – ca evenimente regionale unde se reunește întreaga comunitate de dezvoltatori pe platformele de video management. Pentru regiunea EMEA, ediția 2018 va avea loc la Barcelona în perioada 6-9 februarie, sub deviza ”Creating an intelligent world!”. Mai multe detalii aflați de aici: https://www.milestonesys.com/events/events/conferences/MIPS-2018/.

“Ne mândrim să sponsorizăm încă o dată Milestone Community Kickstarter Contest şi suntem nerăbdători să aflăm toate ideile inovatoare prezentate aici. Această competiţie este foarte importantă pentru nou şi pentru comunitatea noastră, făcând parte din misiunea noastră de a identifica soluţii unice pentru management video, supraveghere video şi alte idei, care pot fi adăugate portofoliului Milestone XProtect VMS”, a declarat Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer, Milestone Systems.

Concursul este deschis oricărei persoane sau organizaţie care are o idee unică. Poate fi un fragment de cod care să îmbunătăţească securitatea unui mic magazin de retail, un concept care să îi ajute pe copii să înveţe mai bine la şcoală sau să obţină performanţe sportive superioare, o modalitate de a monitoriza tipare cu scopul îmbunătăţirii producţiei, sau a logisticii, transporturilor, construcţiilor sau agriculturii. Poate fi o soluţie simplă, dar valoroasă, pentru ajutarea pacienţilor şi vârstnicilor. Singura cerinţă este ca ideea să aparţină participantului şi să fie creată pe baza pachetului pentru dezvoltare software (Software Development Kit – SDK) Milestone Integration Platform (MIP).

Câştigătorul va primi un premiul în valoare de 65,000$, astfel:
· Premiu în bani în valoare de 10,000$;
· Verificare şi feedback pentru proiectarea soluţiei;
· Suport pentru dezvoltarea prototipului;
· Milestone Solution Certification pentru soluţia aleasă;
· Suport pentru marketing şi expunere.

În luna decembrie, vor fi aleşi cinci finalişti, care vor beneficia de intrare gratuită şi de un stand la Simpozionul Milestone pentru Platforme Integrate 2018 (Milestone Integration Platform Symposium – MIP), urmând ca în perioada 19-22 februarie 2018 să fie anunţat câştigătorul, în cadrul MIPS 2018, la Las Vegas, Nevada. Termenul limită pentru înscrieri este 30 noiembrie 2017. Puteţi afla mai multe şi vă puteţi înscrie în concurs accesând pagina dedicată Community Kickstarter Contest 2018: www.milestonesys.com/contest.

Despre câştigătorul de anul trecut

Câştigătorul de anul trecut a fost Parking Spotter – o aplicaţie dezvoltată de o echipă din România şi care îi ajută pe utilizatori sa găsească cel mai apropiat loc de parcare disponibil. Aceasta îi ajută pe proprietarii de parcări să îmbunătăţească fluxul operaţional prin analizarea imaginilor video obţinute cu ajutorul camerelor instalate într-o parcare şi prin centralizarea tuturor parcărilor dintr-un oraş sau ţară într-o singură aplicaţie. Echipa Parking Spotter a beneficiat de suportul companiei Helinick pentru dezvoltarea proiectului și participarea la competiție. Un membru al juriului a declarat despre aplicaţia câştigătoare Parking Spotter că “aceasta este o metodă genială de a demonstra cum o integrare relativ simplă poate fi extrem de valoroasă”. Soluţia a primit şi un loc în „TOP 30 Inovaţii Tehnologice 2017” din partea revistei Security, Sales & Integration. Recent, Parking Spotter a primit recunoașterea acordată de comunitatea locală de Securitate prin Trofeul OSPA la categoria Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți, și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *