Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Milestone anunţă lansarea aplicației XProtect 2018 R1, cu suport pentru peste 6,000 de echipamente

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, anunţă lansarea versiunii 2018 R1 a celui mai apreciat software de video management, Xprotect.

Milestone XProtect a fost declarat în nenumărate rânduri cel mai bun sistem de video management din lume, fiind apreciat datorită nivelului ridicat de flexibilitate, design-ului modern, integrării cu cele mai multe echipamente IP şi a caracteristicilor de ultimă generaţie.

Majoritatea sistemelor VMS utilizează doar CPU-ul Intel pentru decodarea video, dar XProtect 2018 RS este primul VMS ce poate să folosească multiple plăci grafice pentru acest proces, setând un nou standard în materie de performanţă. Prin folosirea mai multor plăci grafice NVIDIA, Milestone mută procesarea de la nivelul microprocesorului CPU, la GPU. Rezultatul este posibilitatea de afişare a mai multor camere HD pe Smart Client şi folosirea mai multor ecrane HD pentru afişare sau pentru a realiza un Smart Wall, fără ca aceste lucruri să solicite CPU-ul.

Milestone XProtect

Confidenţialitatea datelor şi funcţii speciale

În zilele noastre sunt necesare multiple instalări publice sau private pentru a echipa o anumită locaţie cu sisteme de supraveghere. Însă, un aspect peste care nu trebuie trecut cu vederea este protejarea confidenţialităţii oamenilor ce lucrează în acel spaţiu sau sunt în imediata apropiere. Noul software XProtect integrează funcţionalitatea Milestone Privacy Masking ce reuşeşte să protejeze intimitatea utilizatorilor fără a compromite securitatea. Este o funcţie deja integrată în VMS şi care poate să aplice rapid şi eficient o mască ce nu necesită resurse de procesare video suplimentare. Funcţia poate activa două filtre: Permanent mask (permite unui administrator de reţea să aplice măşti permanente pe anumite zone sau utilizatori) şi Liftable mask (permite unui adminstrator de reţea să aplice măşti ce pot fi şterse ulterior de către un utilizator autorizat).

Sistemul este compatibil DLNA, (Digital Living Network Alliance), afișând astfel clipuri video live generate de camerele instalate direct pe Smart TV-uri compatibile. Astfel, proprietarii magazinelor mici şi a benzinăriilor, spre exemplu, vor putea urmări rapid şi simplu toată activitatea spaţiului comercial, pentru a preveni orice fel de activitate criminală.

XProtect 2018 R1 integrează de asemenea funcţionalitatea one-click installer, ce permite realizarea unei configurări rapide şi simple. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura de un proces intuitiv, ce include o detecţie automată a dispozitivelor şi o configuraţie a timpului de retenţie.

Compatibilitate şi drivere

XProtect suportă peste 6,000 de camere şi dispozitive. Pentru a eficientiza spaţiul de stocare, Milestone anunţă şi segmentarea device pack-ului. Astfel, pachetul denumit Main va include drivere pentru cele mai folosite dispozitive (cu actualizare în fiecare lună), iar pachetul Legacy va include drivere pentru echipamente mai vechi sau mai puţin folosite.

Webinar

Pentru informații actualizate și posibilitatea de a obține răspunsuri la orice întrebări, vă invităm să participați la webinarul Milestone din data de 27 februarie pentru a descoperi cele mai noi caracteristici ale sistemului: Privacy masking, DLNA support II, One-click installer, Legacy Device Pack, Hardware accelerated video decoding on the Smart Client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *