free download 78 travel guides written by experts

Mikro Kapital oferă credite rapide cu pre-aprobare online

Cu toții avem nevoie în anumite momente de o sursă de finanțare sau de un împrumut pentru a acoperi anumite nevoi personale. Iar același lucru se întâmplă și în cazul companiilor mici, care se află la început de drum și au nevoie de credite pentru a se dezvolta cât mai rapid. Așa că dacă ești un antreprenor cu multe idei și ai nevoie de finanțare pentru investițiile tale, poți aplica oricând pentru un credit rapid cu pre-aprobare online, la Mikro Kapital.

Photo by Amy Hirschi on Unsplash

Ce oferă compania Mikro Kapital?

Mikro Kapital este o companie de microfinanțare, cu 100% capital străin. Fondul Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, în spațiul CSI, Europa de Vest și America Centrală. Însă, în acest moment, grupul de companii Mikro Kapital activează și pe piețele financiare din Rusia, Republica Moldova, Armenia și România. În prezent, echipa Mikro Kapital oferă atât credite pentru afaceri cât și credite pentru agricultură, în România.

Cum obții un credit rapid pentru afacerea ta?

Dacă ești un întreprinzător mic și nu beneficiezi de suficientă susținere financiară pentru dezvoltarea afacerii tale, poți cere un credit rapid cu pre-aprobare online, pentru a investi mai mult în ideile tale. Atunci când te afli la început de drum în domeniul antreprenoriatului și nu îți permiți ca relația ta cu furnizorii să aibă de suferit, este recomandat să ai parte de o susținere financiară. În acest sens, Mikro Kapital oferă susține dezvoltarea micilor întreprinderi din România, oferind credite pentru afaceri, în condiții avantajoase.

Un om poate să crească și să se dezvolte personal și profesional doar dacă își alocă timp și resurse financiare. Iar o afacere poate să se dezvolte și să crească, doar dacă faci investiții inteligente, la timp. Și cum oportunitățile pot apărea în orice moment, este important să ai parte de sprijinul financiar necesar.
Tocmai de aceea poți apela cu încredere la Mikro Kapital, pentru a beneficia de cele mai avantajoase credite pentru afacerea ta. Dacă ești la început de drum și ai nevoie de susținere financiară, poți opta oricând pentru un împrumut pe firmă de la Mikro Kapital. Acum poți aplica foarte ușor pentru un credit rapid ifn, de până la 70.000 lei cu pre-aprobare online.

Pentru sumele de până la 45.000 de lei, decizia de aprobare durează 2 zile, iar termenul este de 48 de luni. În schimb, pentru sumele de peste 45.000 de lei, termenul este de 60 de luni, însă un astfel de împrumut necesită o garanție personală + garanție bun imobil.

Pentru creditul SuperRapid, cu sume cuprinse între 2000 – 70.000, termenul este de maxim 60 de luni, iar acesta se acordă companiilor SRL, SA, PFA, II, IF, dar și celor cu profesii libere sau cabinetelor.

Un astfel de credit poate fi obținut prin completarea unei cereri online, urmând ca apoi să trimiți actele necesare și să aștepți aprobarea împrumutului. Apoi, creditul poate fi returnat online, prin serviciile de Internet Banking, sau numerar, prin virament bancar.

Cum poți folosi creditele pentru afaceri

Cei care aplică pentru un credit rapid cu pre-aprobare online, trebuie să știe că aceste împrumuturi pot fi folosite pentru diferite investiții. De exemplu, antreprenorii pot solicita un credit rapid ifn pentru capital de lucru: stocuri de marfă, plăți pentru furnizori, plăți de salarii sau taxe la stat. De asemenea, creditele pot fi făcute și pentru diferite investiții necesare pentru anumite afaceri: achiziții auto, achiziții de utilaje, achiziții de imobile, amenjarea punctelor de lucru, etc.

Cum funcționează creditele pentru agricultură

Compania Mikro Kapital oferă credite speciale și celor care dețin afaceri în agricultură. Aici, sumele pentru împrumuturi pot fi în valoare de 2000 – 45.000 de lei, cu termen de 48 de luni, sau de 45.0001 – 135.000, cu termen de 60 de luni.

Creditele pentru agricultură pot fi folosite pentru plăți de salarii sau taxe la stat, pentru achiziționarea pentru semințe, îngrășăminte, erbicide sau fungicide, pentru achiziționarea de utilaje agricole, achiziționarea de terenuri agricole, hale, depozite, pentru construcția de sere, solare, grajduri sau magazii de depozitare, dar și pentru achiziția animalelor sau a sistemelor de irigații.

Așadar, micii întreprinzători care au nevoie de finanțare pentru afacerile lor pot aplica pentru un credit rapid cu pre-aprobare online la Mikro Kapital, care este foarte ușor de obținut și rambursat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *