PR Summit 2021

Mika Design aduce pe CharityGift.ro felicitari corporate pentru Craciun cu donatie

catre Asociatia MaiMultVerde

Mika Design a devenit furnizor CharityGift.ro, primul magazin online caritabil – un proiect de voluntariat. Astfel, CharityGift.ro va ofera o gama variata de felicitari de Craciun Business, cu o donatie inclusa catre Asociatia MaiMultVerde. 

Doar pe platforma caritabila online CharityGift.ro puteti gasi felicitari business caritabile deoarece Mika Design doneaza 10% din pretul fiecarei felicitari Asociatiei MaiMultVerde, ONG cunoscut pentru implicarea sa in cauza de mediu.

 “Felicitarile business pe care le importam au o traditie in ceea responsabilitatea fata de mediu. Modelele noastre de Felicitari Craciun sunt certificate FSC – Forest Stewardship Council – o organizatie non guvernamentala si non profit care are ca si scop promovarea managementului forestier responsabil – gospodarirea padurilor in mod corespunzator din punct de vedere ecologic, conservarea mediului natural si a proceselor ecologice. Noi am dorit sa ajutam aceasta atitudine sanatoasa, implicandu-ne pe plan national, iar CharityGift.ro a fost solutia cea mai simpla pentru un business ca al nostru” spune Monica Manu, director de vanzari Mika Design.

Mika Design a adunat in aceasta colectie unele din cele mai reprezentative modele de felicitari de Craciun adresate segmentului corporate. Respectand tendintele internationale in design, portofoliul lor include mai mult de 60 modele pornind de la cele elegante pana la cele haioase, pe cartoane de cea mai buna calitate in diverse culori si cu imprimeuri in relief.

Modelele sunt adresate firmelor care sunt in cautarea unor modele de felicitari pentru Craciun de calitate si cu un design in tendintele pentru a-si exprima urarile cu ocazia Sarbatorilor de iarna, pe unele dintre modelele business existand un spatiu special alocat logoului clientului.

Felicitarile de Craciun sunt importate de la case producatoare cu experienta indelungata in papetarie, sunt realizate din cartoane de buna calitate si sunt personalizate prin metode speciale: folio auriu, folio argintiu, timbru sec, lacuire selectiva.

Culorile predominante ale noilor modele sunt: albastru, argintiu, rosu sau chiar indraznetul negru. Modelele sunt caracterizate prin design simplu, clasic pentru a pune in valoare sigla companiei, dar se regasesc si modele cu accente baroc.

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *