free download 78 travel guides written by experts

Mii de vizitatori au trecut pe la “Ferma animalelor” de pe www.infopro.ro!

Campania petlectorala “Ferma animalelor” a pus pe jar toti posesorii de animale mai mult sau mai putin de companie. Nici nu s-a dat bine startul concursului, ca ascultatorii InfoPro s-au grabit sa le faca poze necuvantatoarelor lor si sa le posteze pe www.infopro.ro. Astfel, in primele 48 de ore de la inceperea concursului, o data la 5 minute, un roman si-a inscris animalul de companie in competitia “Ferma Animalelor”. Momentan, in cea de-a 3-a zi de campanie, numarul animalutelor intrate in cursa pentru premiul cel mare a ajuns la 750.

Cei care acceseaza www.infopro.ro pot vedea o colectie inedita de
fotografii cu necuvantatoare din cele mai diferite si mai haioase: de la instantaneele cu caini si pisici pana la porci, chinchila, hamsteri, mistreti, ba chiar si vaci, si pui de gaina. Aceste animalute au reusit saatraga ieri pe www.infopro.ro peste 50.000 de curiosi.

Inscrierea necuvantatoarelor in campania petlectorala InfoPro se poateface pana pe 16 noiembrie. Alegerile incep in ziua de 17 noiembrie! Pana pe 28 noiembrie, animalutele vor putea fi analizate in detaliu si votate pe www.infopro.ro de catre fanii lor. Castigatorul, respectiv posesorul animalutului care reuseste sa stranga cele mai multe voturi, va fi premiat de InfoPro cu 500 de euro.

“Ferma animalelor”, o campanie petlectorala marca InfoPro!

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *