metalshow

Mii de produse cu minim 30% discount la Diverta de Black Friday

Diverta se alătură, în perioada 21 – 30 noiembrie, campaniei de Black Friday 2014, oferind clienților reduceri de minim 30% la peste 10.000 de produse. Retailerul a ales să-și extindă oferta la nivelul întregii sale rețele de magazine și pentru o perioadă mai mare de timp pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la produsele din campanie.

Începând cu data de 21 noiembrie, clienții vor beneficia de preturi promoționale la cărți (beletristică, artă, hobby, cărți pentru copii – de colorat, povești, enciclopedii, literatură școlară, culegeri, beletristică pentru copii și adolescenți – și cărți de business), produse de birotică și papetărie office (accesorii de birou, articole din hârtie, organizare și arhivare, instrumente de scris office și de lux), jucării, cadouri, colecții de papetarie fashion (inspirate de personaje celebre), jocuri, gadgeturi tech&non-tech, accesorii media.

Principalele atracții incluse pe lista de produse oferite cu discount substanțial sunt noutățile și articolele în vogă ce poartă marca unor branduri locale sau internaționale renumite. Așa cum ne-a obișnuit, și de Black Friday, accentul cade pe diversitate și experiență la Diverta, iar cititorii împătimiți pot pleca acasă cu cele mai interesante apariții editoriale ale ultimilor ani, în promoție regăsindu-se Hoțul de cărți, Markus Zusak, Inferno, Dan Brown sau Micul Prinț, Antoine de Saint-Exupery – apărute la editura RAO sau bestsellerul lui Paulo Coelho, Adulter – al editurii Humanitas Fiction.

Diverta își așteaptă clienții cu reduceri de minim 30% și la articolele de papetărie, la mare căutare fiind colecțiile fashion, inspirate din personaje celebre precum Frozen, Sophia sau Violetta, dar și la jucării și jocuri, unde LEGO va fi, cu siguranță, alegerea pricipală a părinților și a copiilor. Adolescenții sunt și ei răsfățații retailerului, iar cei care au afinități pentru zona de gadgeturi și accesorii media se vor putea bucura de neconvenționalele căști Skull Candy la un preț promoțional.

Astfel, cei care vor trece pragul magazinelor Diverta în această perioadă se vor bucura de cel mai bun raport calitate – preț de pe piață, la o gamă foarte variată de produse, adaptată la nevoile și preocupărilor fiecărui membru al familiei urbane.

Regulamentul promoției poate fi consultat pe site-ul Club Diverta.

Bucuresti, 20.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *