free download 78 travel guides written by experts

Mii de oameni au facut sport chiar si pe canicula

Mii de bucureşteni au exersat în parc, la „Cea mai mare oră de sport”, într-una dintre cele mai călduroase zile ale verii. De la copii de la 5 ani până la seniori activi de peste 70 de ani, participanţii au ales din peste 60 demonstraţii sportive, răspunzând îndemnului Dolce Sport de a lăsa telecomanda din mână pentru a face mişcare în aer liber. Campania “Mişcarea face bine” continuă cu evenimentele Family Olympics dedicate mişcării şi sănătăţii, organizate în zece oraşe din ţară pe parcursul unei luni de zile.

Mii de bucureşteni au înfruntat canicula pentru a face sport în parcul Lumea Copiilor, sâmbăta trecută, la „Cea mai mare oră de sport”. 60 de demonstraţii sportive pentru aproximativ 40 de tipuri de exerciţii fizice au avut loc simultan pe 5 scene, timp de mai bine de 12 ore. S-a exersat continuu, cu determinare, chiar şi la orele după amiezii, când soarele aducea temperatura la nivelul asfaltului spre 40 C. Imagini de la eveniment sunt disponibile aici.

“A fost prima mea participare la un eveniment de acest gen. Deşi vremea a fost puţin cam prea călduroasă pentru sport, cu multă hidratare ne-am descurcat. Mi-a plăcut mult, aş vrea să se organizeze astfel de evenimente cel puţin o dată pe lună. Dacă la prima ediţie de "Cea mai mare ora de sport" nu am avut ocazia să particip, la ediţia a doua am participat si am plecat acasă cu premiul cel mare de la tombolă. E clar ca nu voi mai lipsi de la nicio ediţie. Le recomand tuturor să nu îşi ia scutire pentru "Cea mai mare ora de sport" că e pierderea lor dacă o fac,” a declarat Ana Cristina Aron, câştigătoarea marelui premiu la "Cea mai mare ora de sport".

Din 30 iunie românii vor avea alte zece oportunităţi gratuite de a face mişcare în aer liber, de această dată împreună cu familia, prin evenimentele Family Olympics. Lista activităţilor din olimpiadele familiei include atât mişcare, cât şi amuzament, prin jocuri precum ştafeta în saci sau cea cu baloane, badminton, fotbal, minigolf, tir sau “jocul castronului cu apă”! Evenimentele se vor desfăşura în Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Timişoara, Bistriţa, Iaşi, Sibiu, Constanţa, ploieşti, Bucureşti şi Alba Iulia. Mai multe detalii aici. Dolce Sport va oferi peste 4000 de premii participanţilor dornici de mişcare şi distracţie.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *