bucharest tech week 2021

Mihaita din Berceni si-a intalnit idolul, Doru Octavian Dumitru

Vlad Drăgulin, interpretul lui Mihăiță din Berceni, și-a împlinit un vis, acela de a-l întâlni pe Doru Octavian Dumitru. Ba mai mult, Vlad a jucat chiar alături de celebrul comic pe care îl admiră încă din copilărie. Se întâmplă vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, la iComedy, la Antena 1.

“Mic fiind, când eram întrebat ce vreau să mă fac atunci când voi fi mare, răspundeam că îmi doresc să fiu ca Doru Octavian Dumitru. Odată, demult, chiar am plâns pentru că nu l-am mai prins în spectacol, la Buzău”, ne-a spus Vlad, emoționat, într-o pauză de filmare, la iComedy. Tânărul actor ținea în mână, bucuros nevoie mare, o casetă audio cu spectacolul de umor “Îmbârligăciosul” – susținut cu ani în urmă de cunoscutul comic -, pe coperta căreia Doru Octavian Dumitru îi făcuse o dedicație. “Mi-a adus-o tata de la Buzău (n.n. Vlad s-a născut la Buzău), ieri. Îi spusesem că vom filma cu Doru Octavian Dumitru la iComedy”, mai spune Vlad.

Cum reacționează personajul Mihăiță din Berceni când dă mâna cu Doru Octavian Dumitru, vedeți vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, la iComedy.

Bucuresti, 02.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *