Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mihail, marele castigator al Top Of The Top Sopot Festival din Polonia

Mihail si “Who You Are” au fost desemnati castigatorii celebrului festival Top Of The Top Sopot, ce are loc in fiecare an in orasul cu acelasi nume din Polonia.

Transmis in direct de televiziunea nationala poloneza, festivalul a fost castigat in anii trecuti de nume precum Imany, Mattafix si Gabriella Cilmi, iar printre participantii de anul acesta s-au numarat Sunrise Avenue, Alexandra Stan, Toploader (cunoscuti pentru hit-ul “Dancing In The Moonlight”) si Nico Santos. Invingatorul a fost votat de telespectatori prin SMS, concursul avand o audienta de peste 2 milioane de oameni.

Mihail, marele castigator al Top Of The Top Sopot Festival din Polonia
Trofeul Top Of The Pop continua povestea succesului international al celui mai recent single Mihail, care a reusit sa cucereasca topurile din Italia anul acesta, fiind de curand premiata cu discul de Aur de FIMI (Federatia Industriei Muzicale Italienie).

O piesă inspirată din experiențele personale are artistului, “Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017 și consolidându-i poziția artistului în industria muzicala autohtonă. Este primul single în limba engleză al lui Mihail, ce a devenit faimos datorită hit-ului “Ma ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016. Aceasta a acumulat puțin peste 68 de milioane de vizualizări.

“Este inspirată din diferite momente din viața, atunci când faci un pas înapoi și încerci să asimilezi ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ultimul an pentru mine a fost o perioadă de regăsire, în care am încercat să descopăr cine am devenit eu și dacă-mi place această persoană.” – Mihail

Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine în completarea mesajului piesei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *