free download 78 travel guides written by experts

Mihail – 3 nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania

Mihail a obtinut trei nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania la prima sa aparitie la o editie a premiilor.

Astfel, Mihail este in cursa pentru categoriile “Cel mai bun debut”, “Cea mai buna voce masculina”  si “Big Like – Facebook” gratie lansarii hitului “Ma ucide ea”, o piesa care s-a bucurat de un succes exploziv.


Aceasta se afla in acest moment in topul cele mai mai difuzate 3 piese romanesti la radio (conform MediaForest),  ocupa primul loc in topul celor mai vandute piese din Romania pe plaftorma iTunes si numara peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube.

“Sunt bucuros sa iau parte la Premiile Radio Romania si tin sa le multumesc tuturor celor care au crezut in mine si care m-au sustinut. Ma incanta de fiecare data sa vad reactiile frumoase pe care le starneste Ma ucide ea”, a declarat Mihail pe pagina sa de Facebook.

In perioada urmatoare, Mihail va sustine doua concerte in Bucuresti: pe 1 martie la clubul Vintage si pe 22 aprilie la Hard Rock Café, iar de curand a fost anuntat si in line-up-ul festivalului Shine, urmand sa urce pe scena Arenelor Romane in perioda 1-2 iulie.

Mai mult, Mihail va concerta maine, 19 februarie, in Iasi, in clubul Skin Pub, pe 27 februarie in Pitesti (Office), pe 3 martie in Brasov (club Vintage), pe 4 martie in Braila (Hammer’s Pub), pe 5 martie in Galati (Union Jack)  si pe 8 martie in Timisoara (Fratelli).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *