free download 78 travel guides written by experts

Mihai Serban, al doilea finalist la Testul de Afacereza

Mihai Nicolae Serban s-a calificat ieri, 15 decembrie, pentru Marea Finala a Testului de Afacereza din 17 decembrie. El a castigat un laptop si va lupta joi pentru un premiu in valoare de 45 de mii de euro: un Opel Vectra OPC, oferit de Di-Bas, si un Executive MBA, oferit de CEU Business School.

Mihai Serban s-a clasat pe locul intai in a opta saptamana de concurs a Testului de Afacereza. Invinsii editiei din 15 decembrie sunt Ionut Cosmin Gubavu (26 ani, ofiter bancar), cel care a ocupat locul intai la Editia Saptamanii din 12 noiembrie,  si Laurentiu Alexa (42 ani, inginer), care a ocupat locul intai la Editia Saptamanii din 29 octombrie. Mihai are 23 de ani si este consultant. El a ramas in runda finala alaturi de Laurentiu, pe care l-a invins avand 10 puncte in avans.

Semifinalele Testului de Afacereza se desfasoara in perioada 14-16 decembrie, cand se intalnesc cei noua ocupanti ai locului intai la Editiile Saptamanii. Cei trei finalisti vor castiga cate un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, la ora 18:30, iar marele castigator al Testului de Afacereza va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas Opel si cu un Executive MBA in valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School.

Semifinalele Finalei Mici au avut loc in perioada 7-9 decembrie, cand s-au intalnit cei noua ocupanti ai locului doi la Editiile Saptamanii ale concursului. Testul de Afacereza a desemnat joi, 10 decembrie, castigatorul Finalei Mici: Cristina Ovezea. Economista, in varsta de 25 de ani, a castigat un tablou in valoare de 3000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulata „Peisaj bucurestean (in fata Ateneului)” este realizata de pictorul Spiru Chintila si este oferita de Casa de Licitatii Artmark.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele doua finale va avea loc, joi, 17 decembrie,in cadrul Galei Economia in 2010 organizata de Divizia Business Media Realitatea – Catavencu, si va fi transmisa in direct la The Money Channel, incepand cu ora 21:15.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga. Semifinalele din aceasta saptamana se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, detalii castigatori si premii acceseaza www.afacereza.ro.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *