free download 78 travel guides written by experts

Mihai Razus aduce „Raiul” la TVR 2

Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, emisiunea Răzushow – prezentată de Mihai Răzuş le va avea ca invitate pe fetele de la Heaven, alături de Cristian Rizea, deputat PSD de Brăila.

Va fi o ediţie surprinzătoare pentru că discuţiile (şi parodiile) despre violenţa de pe străzi şi relaţiile dintre subalterni şi angajaţi – le vor determina pe Adina, Roxana şi Aliana să facă mărturisiri în premieră.

Ele vor povesti despre cum una dintre ele a primit un pumn în faţă de la un hoţ care a vrut să-i fure poşeta, despre bodyguardul pe care îl au acum (şi cum a reacţionat acesta când le-a văzut prima dată), dar şi despre cum se poartă Adina cu angajaţii afacerilor pe care le conduce.

Cristian Rizea se va dovedi şi el o sursă de surprize inepuizabile, mai ales la capitolul artistic, prin interpretarea unui cântec al cunoscutului Mihai Mărgineanu – moment artistic dedicat de politician „brăilenilor lui”.

Un moment absolut în premieră pentru invitaţi va fi atunci când vor experimenta un foarte nou instrument muzical, cu valenţe multiple, dar… invizibil. Pentru prima dată, ei vor încerca să interpreteze o melodie folosind senzori de lumină combinaţi cu un laser, un procesor şi un sintetizator.

Aflaţi pe larg care dintre fetele de la Heaven a fost agresată de hoţ, ce răspunsuri au dat ele pe „scaunul electric” şi cum „îl iubeşte femeile” pe deputatul PSD Cristian Rizea – urmărind ediţia din 22 octombrie a emisiunii Răzushow.

Vă veţi distra pe cinste urmărind „un show ghiduş cu Mihai Răzuş”!

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *