free download 78 travel guides written by experts

Mihai Nodea este noul GSM Sales Manager al LG Electronics Romania

Începând cu luna aprilie, LG Electronics România l-a numit pe Mihai Nodea în poziţia de GSM Sales Manager, pentru relaţia cu operatorii.

Mihai Nodea, 30 de ani, are o experienţă de peste 8 ani în industria telecom, dezvoltată în principal în crearea, coordonarea şi dezvoltarea relaţiilor cu operatorii GSM. Anterior, în perioada mai 2008 – aprilie 2009, Mihai Nodea a deţinut poziţia de Key Account Manager pentru Orange România şi piaţa de distribuţie în cadrul Sony Ericsson Mobile Communications International AB, iar în perioada mai 2007 – aprilie 2008 a ocupat poziţia de Key Account Manager Operatori GSM în cadrul LG Electronics România.

În perioada 2004 – 2005, Mihai Nodea a acumulat experienţă internaţională în cadrul companiilor Danfoss A.S. şi Sauer-Danfoss A.S. / Nordborg din Danemarca, în asistarea computerizată a roboţilor industriali în producţia pentru piese de transmisie hidraulică. Mihai şi-a început cariera în industria telecom în anul 2000, când a ocupat poziţia de Customer Care Representative în cadrul Orange România, poziţie ocupată până în august 2003.

Mihai Nodea a absolvit în anul 2006 Facultatea de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii de Sud din Danemarca, specializare în Administrarea Afacerilor Internaţionale, Institutul Mads Clausen. În anul 2003, a finalizat studiile în Inginerie Hidroenergetică, în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *