free download 78 travel guides written by experts

Mihai Morar se cearta cu Adrian Sana la X Factor

Antena 1 difuzeată sâmbătă, de la 20.20, cea de-a treia ediţie X Factor România. Show-ul care, începând din această sâmbătă, va avea o durată de peste două ore, reuneşte concurenţi veniţi la audiţii în Cluj şi Timişoara. Nu vor lipsi momentele emoţionante sau vocile bune, care au reuşit să ridice sala în picoare, dar nici cele inedite, amuzante sau tensionate. Subiecţii unui astfel de moment tensionat vor fi chiar doi dintre juraţi.

Adrian Sînă şi Mihai Morar au discuţie mai acidă în timpul ediţiei X Factor de sâmbătă, din cauza unui concurent. Numele lui este Alin Văduva şi se pare că va fi mărul discordiei dintre cei doi. De ce, telespectatorii vor afla umrărind sâmbătă, de la 20.20, X Factor la Antena 1.

X Factor, show-ul de televiziune care a scris istorie a debutat weekendul trecut la Antena 1, cu două ediţii spectaculoase. Celor care au urmărit primele două ediţii X Factor în faţa televizorului, li se adaugă şi cei care au urmărit emisiunea online. 5074 de vizitatori unici au văzut primul episod X Factor live, pe siteu-ul emisiunii, în vreme ce a doua ediţie, difuzată duminică, a fost urmărită de 6096 de vizitatori unici. X Factor a înregistrat la lansare şi un foarte mare succes în mediul online. În cele două zile de difuzare a emisiunii, numărul fanilor a crescut cu peste 2000, fanpege-ul X Factor România însumând acum, la mai puţin de o jumătate de an de la lansare, 26.475 de fani.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *