metalshow

Mihai Moiceanu – primul magazin on-line de fotografie

Se vorbeste foarte mult in ziua de azi despre comertul electronic si de beneficiile acestuia. Cele mai profitabile magazine de acest gen sunt cele de electrocasnice si de cadouri. Desi la inceput de drum, domeniul fotografiei cauta sa-si gasesca clientii si pe pe aceasta cale, electronica. In prezent majoritatea artistilor folosesc internetul doar ca o forma de promovare, nu si ca spatiu propriu-zis de vanzare.

Un prim pas in acesta directie il constitue aparitia  magazinului on-line al fotografului Mihai Moiceanu. Magazinul este parte a siteului wwww.cameramm.ro, si este organizat intr-un mod elegant si usor de utilizat: noutati (news), produse, conditii de livrare si cosul de cumparaturi.
 

Magazinul comercializeaza atat fotografii (inramate sau nu), dar si produse ce au la baza fotografia (editate sub sigla CAMERA mm): albumul de fotografie "Un exercitiu de privire. Brasovul vazut de Mihai Moiceanu", cd-ul multimedia "Pleopa Carpatilor", postere si vederi cu imagini din Romania.
 
Toate produsele, exceptand fotografii, se afla in stocul magazinului, astfel ca livrarea lor se face in cel mai scurt timp cu putinta, in functie de modalitatea de expeditie aleasa de client. Fotografiile se realizeaza la comada de aceea timpul de procesare al comenzii dureaza 10-15 zile lucratoare.
 

Bucuresti, 13.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *