free download 78 travel guides written by experts

Mihai Margineanu versus Ludovic Orban

Un excelent duel muzical şi umoristic, la TVR 2, în emisiunea Răzushow de mâine

Politicianul Ludovic Orban va cânta, artistul Mihai Mărgineanu va recita şi amândoi vor face un show pe cinste, antrenaţi pe panta umorului de Mihai Răzuş, gazda emisiunii ce îi poartă numele.

Ce crede Mihai Mărgineanu că are scris pe frunte cu cerneală simpatică, pe cine ar duce el la psiholog, ce ar îmbunătăţi Ludovic Orban la el însuşi şi cum se terminau încăierările din copilărie când făcea echipă cu fratele lui Leonard sunt numai câteva dintre întrebările la care cei doi invitaţi ai emisiunii vor răspunde pe larg.

Mai mult, Mihai Mărgineanu va avea două premiere pentru telespectatorii acestei ediţii: va experimenta instrumentul muzical “Kazoo” şi va interpreta o nouă piesă a sa, în primă audiţie la televizor.

Din emisiune nu vor lipsi parodiile despre două subiecte fierbinţi ale momentului: “splitarea” unui post de televiziune şi despre o nouă boală care îi afectează din ce în ce mai mult români.

Nu pierdeţi sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, la TVR 2, o nouă porţie de distracţie şi bună dispoziţie la Răzushow – „un show ghiduş cu Mihai Răzuş”.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *