free download 78 travel guides written by experts

Mihai de la HI-Q face parte din juriul primei editii a

Concursului Naţional Studenţesc de Jurnalism

Săptămâna aceasta, la Cluj-Napoca, va avea loc etapa finală a concursului tinerilor jurnalişti din ţară

Mihai Sturzu de la HI-Q, alături de Robert Turcescu, face parte din juriul concursului Naţional Studenţesc de Jurnalism, care îşi propune promovarea talentului jurnalistic în rândul tinerilor studenţi. Concursul se adresează tuturor studenţilor ai facultăţilor de Jurnalism din ţară şi are ca obiective principale dezvoltarea spiritului competitiv la nivel comunicaţional şi realizarea unui schimb de experienţă între centrele universitare de jurnalism.
Evenimentul se va desfăşura la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca în perioada 6-8 decembrie, unde tinerele talente în ale condeiului vor fi jurizate, aspru criticate sau din contră, lăudate. Această etapă vine după o perioadă de înscriere a materialelor în concurs, pentru secţiunile Presă scrisă, Fotojurnalism, Blog, Radio şi TV.

La Concursul Naţional Studenţesc de Jurnalism se vor înscrie studenţi cu materiale care marchează cele trei genuri jurnalistice: reportajul, interviul şi ancheta, articolele fiind publicate sau realizate în scopul participării la această competiţie.

“Mă bucur extraordinar de tare că mă pot implica activ în astfel de evenimente care sprijină tinerii jurnalişti. În România este foarte important să se scrie bine şi imparţial, iar lipsa informaţiilor corecte duce la o percepţie total greşită a realităţii. Tocmai de aceea trebuie să-i învăţăm şi să-i sprijinim pe studenţii noştri prin diverse acţiuni didactice”, a declarat Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

Dintre organizatorii acestui concurs se numără Universitatea Babeş Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi Asociaţia Studenţilor la Jurnalism din România. În urma jurizării fericiţii câştigători vor primi laptop-uri, reportofoane, aparate foto digitale, camere video, cărţi de specialitate şi diplome de participare la concurs.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *