free download 78 travel guides written by experts

Mihai de la 3SE prins in flagrant in timp ce ii oferea bani unei prostituate

Situaţie penibilă pentru Mihai de la 3SE: cântăreţul a fost prins de poliţie în flagrant, în timp ce îi oferea bani unui travestit. Cum a reacţionat artistul pus în faţa acestor acuzaţii şi ce a avut de spus spus în apărarea sa, aflăm de la Dan Negru în această seară, de la 20:15, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele.

Lista vedetelor prinse cu dibăcie în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru, a fost completată de curând de un artist dintr-o îndrăgită trupă românească. Mihai de la 3SE se afla pe litoralul românesc, împreună cu impresarul său, în căutarea unui teren de vânzare. În timp ce erau pe punctul de a viziona o ofertă, o tânără domnişoară le taie calea. Aceasta, aparent în grabă, scapă pe jos o bancnotă, iar Mihai, fără să stea pe gânduri, o ridică şi se grăbeşte să o returneze.

Politeţea acestuia, însă, pare să-i aducă numai necazuri. Momentul în care artistul o strigă pe femeia neatentă şi îi întinde banii este surprins de un poliţist aflat la pândă chiar în zonă, care îi face o poză şi îl acuză că plăteşte serviciile unei prostituate. Încercând să elucideze situaţia, Mihai află spre marea sa surprindere că femeia chiar era o prostituată, mai exact un stravestit. Cum s-a justificat acesta în faţa poliţiei, telespectatorii Antena 1 vor putea în această seară, de la 20:15, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *