free download 78 travel guides written by experts

Mihai Constantinescu la Televiziunea copiilor (TVR 1) – O lume minunata trece proba timpului

Mihai Constantinescu interpretează O lume minunată cu elevii de la Televiziunea copiilor

Sâmbăta, de la 10.10, la TVR 1, cei mici fac televiziune

Ediţia de sâmbătă a emisiunii Televiziunea copiilor, coordonată de Titus Munteanu, se desfăşoară ca o călătorie în jurul lumii: copiii călătoresc în Australia, Africa, America şi Europa prin intermediul unor cântece celebre. Deni şi Darius vor dezbate subiecte de maxim interes, precum: probleme legate de ceapă şi familia ei, Liliaceea, dar şi vorbitul cu accent… moldovenesc-ardelenesc.

Invitatul special al Televiziunii copiilor este interpretul Mihai Constantinescu. Acesta va cânta patru dintre melodiile sale cu elevii lui Titus Munteanu. Celebra „O lume minunată” a fost reorchestrată în stil dance şi are mare succes până şi-n cluburi. Mihai Constantinescu le-a dezvăluit copiilor taine din perioada când a fost şi el copil, dar şi despre meseria de profesor de sport. Tot la Televiziunea copiilor, telespecatatorii vor putea urmări o variantă inedită a melodiei „Yellow Submarine”, interpretată de copiii talentaţi ai show-ului de la TVR 1.

Despre Televiziunea copiilor: Sub semnătura realizatorului TVR Titus Munteanu, show-ul de divertisment cu şi pentru copii Televiziunea copiilor a revenit la TVR 1 de sâmbătă, 31 martie, de la 10.10. Televiziunea copiilor îşi propune să fie o rampă de lansare pentru copiii talentaţi. „Este o emisiune care are în prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc în care cei mici să îşi poată manifesta talentul, creativita­tea. Vrem să creăm mo­dele pentru copii şi, de ce nu, pentru viitori adevăraţi profesionişti de televiziune”, spune Titus Munteanu, reali­za­torul emisiunii.

Televiziunea copiilor a fost lansată în 2011, în grila de primăvară a TVR. Printre numeroşii copii talentaţi care au evoluat pe scena emisiunii în sezonul trecut se numără şi Alex Bittman, Ioana Turcescu sau Ştefan Atîrgoviţoaie, copilul care în 2011 a primit marele premiu la Festivalul de muzică uşoară Sanremo Junior şi care a câştigat, în acelaşi an, celebrul concurs de canto din Italia, Ti Lascio una Canzone.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *