free download 78 travel guides written by experts

Mihai Constantin se intoarce la pupitrul Jurnalului TVR

Din 1 iulie, Jurnalul TVR de la ora 19.00 va fi prezentat, de luni până vineri, de Mihai Constantin, actualmente corespondentul TVR la Washington.

Cosmin Prelipceanu, actualul prezentator al ştirilor de la TVR 1, a decis să părăsească echipa cu care a lucrat timp de un an şi trei luni: „Mi s-a oferit ocazia de a face un alt proiect, mai interesant, la un alt post tv, un proiect care să fie mult mai aproape de obiectivele mele profesionale”, a declarat el. Cosmin Prelipceanu va părăsi TVR în data de 14 iunie, conform deciziei luate de comun acord cu angajatorul.

Rodica Culcer, directorul Direcţiei Ştiri şi Actualităţi a TVR, motivează alegerea de a-l aduce la pupitrul Jurnalului TVR pe Mihai Constantin: „Sunt convinsă ca Mihai Constantin va valorifica perfect la Bucureşti experienţa dobândită în calitate de corespondent la Washington şi va relansa Jurnalul TVR. De altfel, discutasem mai demult cu el diferite proiecte legate de întoarcerea sa la Bucureşti. În ceea ce priveşte plecarea lui Cosmin, cred că a avut ocazia la TVR să-şi îmbogăţească experienţa profesională cu un proiect de prestigiu şi de importanţă. Sper ca viitorul său proiect, oriunde ar fi, să se ridice cel puţin la aceeaşi înălţime.”

După ce timp de trei ani (2002 – 2005) a fost prezentatorul principalului Jurnal al TVR 1, Mihai Constantin a acceptat provocarea de a se muta pentru o perioadă în capitala Statelor Unite, pentru a-i ţine pe români la curent cu deciziile care se iau la Washington. Până la revenirea în ţară a lui Mihai Constantin, pe 1 iulie, telespectatorii TVR 1 vor afla cele mai importante ştiri ale zilei de la Mihai Rădulescu.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *