metalshow

Mihai Calin: “Impart milioane pe strada. Imi place jobul asta!”

Mihai Calin, vedeta Kanal D, are parte de reactii neasteptate din partea oamenilor, atunci cand filmeaza pe strada pentru emisiunea de la Kanal D, “Norocul iti bate la usa”.

Daca unii, mai timizi, o iau la fuga din calea camerei de filmat, altii nu se sfiesc sa il ia pe prezentator la intrebari sau sa il imbratiseze si sa se fotografieze alaturi de acesta. O batranica mai curajoasa i-a aplicat pe neasteptate un pupic si l-a asigurat ca isi testeaza cunostintele si viteza de reactie urmarind emisiunea “Norocul iti bate la usa”.

O doamna in varsta a raspuns corect la intrebarea adresata de Mihai Calin si a primit o suta de lei. “Acum voi merge la piata sa-mi cumpar cele necesare de acesti bani! “, a spus foarte bucuroasa ca banii castigati nu sunt butaforie. “Impart milioane pe strada, imi place jobul asta!”, a spus prezentatorul show-ului. “E amuzanta reactia oamenilor pe strada dupa ce dau un raspuns corect. Cand le spun ca tocmai au castigat o suta de lei nu le vine sa creada. Cand le dau banii, prima lor reactie este sa intrebe daca e pe bune”, a adaugat acesta.

In fiecare sambata seara, de la 21.30, in emisiunea “Norocul iti bate la usa”, Mihai Calin ii provoaca pe romani sa castige sume importante de bani, in schimbul raspunsurilor corecte la intrebari de perspicacitate si de cultura generala. Cei care intra in joc vor fi nevoiti sa puna ca miza obiecte din casa lor. In cazul in care raspund gresit la intrebari vor pierde si banii, si obiectele.

Bucuresti, 20.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *