Shadow

Mihai Călin este noul Chief Financial Officer al companiei Macromex

Macromex, liderul în industria alimentară pe segmentul de produse congelate și refrigerate, deținătorul brandurilor Edenia, LaStrada, Corso, Food&Glory și Azuris, anunță venirea lui Mihai Călin în funcția de Chief Financial Officer.

Mihai va coordona departamentele Financiar-Contabil și Administrativ.

Cu un traseu profesional de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil, Mihai este membru ACCA, CAFR și Institute of Internal Auditors, USA.

Mihai Călin, Chief Financial Officer Macromex
Mihai Călin, Chief Financial Officer Macromex

Având o experiență vastă atât în companii naționale, cât și internaționale precum KPMG, CrisTim sau Intercereal SA, Mihai vine în echipa Macromex cu idei noi și inovatoare care vor contribui la dezvoltarea companiei.

„Sunt onorat să mă alătur echipei Macromex, o companie inovativă care a reușit de-a lungul timpului să creeze branduri puternice, produse de calitate și să se impună ca lider în industria de produse alimentare pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă solidă de management, cu o viziune ambițioasă și să contribui la dezvoltarea companiei. Găsesc în Macromex un teren fertil pentru proiecte îndrăznețe și sunt încrezător că pot contribui la succesul societății și la atingerea obiectivelor. Sunt privilegiat să mă alătur unei echipe experimentate de profesioniști, alături de care voi implementa planul de dezvoltare strategică al companiei la nivel financiar-contabil, pentru a contribui la îmbunătățirea profitabilității și optimizarea resurselor alocate.” declară Mihai Călin, CFO Macromex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *