free download 78 travel guides written by experts

Mihai Bendeac te asteapta pe platourile de filmare de la “In puii mei”

Intră în cel mai tare concurs de replici şi vezi cum prinde viaţă supercomedia!

Joi, 10 noiembrie, “În puii mei” a dat startul celui mai tare concurs de replici din România! Nu unul, nu doi, ci 20 de câştigători vor avea ocazia să vadă cum prinde viaţă supercomedia, direct din platoul de filmare al showului “În puii mei”! Filmează-te spunând o replica a unui personaj "In puii mei", postează video-ul tău pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/inpuiimei.antena1, iar pe 14 noiembrie, Mihai Bendeac îi va alege pe cei mai buni 20 de concurenţi să vină în culisele showului!

Tot ce trebuie să faci în acest concurs este să te distrezi alături de “În puii mei”! Primul pas este să alegi unul dintre îndrăgitele personaje ale supershowului, oricare dintre ele. Urmează apoi să te filmezi spunând o replică a respectivului personaj şi să postezi video-ul pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/inpuiimei.antena1. Concursul se va încheia pe 14 noiembrie, la ora 16.00, urmând ca apoi Mihai Bendeac să aleagă cei 20 de câştigători. Pe 17 noiembrie, întreaga echipă a supershowului “În puii mei” va întâmpina învingătorii pe platoul de filmare, acolo unde prinde viaţă supercomedia!

Premiul va fi o experienţă incredibilă, în care cei mai buni 20 de concurenţi vor descoperi cum se filmează extraordinarele momente ale showului, cum se realizează machiajul, cum se aleg costumele, ce înseamnă repetiţii, filmare, producţie şi cum arată platoul “În puii mei”. Vor vedea un sketch live, îl vor cunoaşte pe carismaticul actor Mihai Bendeac, vor face fotografii, iar surprizele nu se opresc aici! Şi pentru toate aceste lucruri extraordinare, nu trebuie să faci decât un singur lucru: să te distrezi în cel mai tare concurs de replici din România!

Mâine, 11 noiembrie, de la 20.20, telespectatorii Antena 1 pot urmări în exclusivitate, în cadrul Xtra show-ului “În puii mei”, momente din culisele emisiunii, imagini de making of şi interviuri cu actorii care dau viaţă savuroaselor personaje. Cei de acasă vor avea ocazia să vadă imagini din spatele camerelor, să afle cum prind viaţă personajele lor preferate şi cum se distrează echipa de actori la filmări.

Duminică, de la 20.20, supershowul “În puii mei” va reveni cu o nouă ediţie! Momente inedite, sketch-uri amuzante, dar şi secvenţe muzicale îi aşteaptă pe telespectatori duminică seară, când îndrăgitele personaje ale emisiunii se vor reîntorce pe micile ecrane. Cei de acasă vor avea ocazia de a se întâlni cu Momâie şi Gogâie, Mucea şi Flocea, Bujor şi Nicusor, Fernando, Connect-R, Velea şi alte personaje ale supershowului.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *