bucharest tech week 2021

Mihai Bendeac recidiveaza: face supershow sambata seara

Sâmbãtã seara Bendeac şi colegii săi de la În puii mei intrã în pielea celor mai mediatizate personaje din media autohtonă. Cap de afiş Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu.

Ingenioşii actori din echipa super show-ului «În puii mei» intrã în pielea mult mediatizatelor asistente tv Bianca Drãguşanu, Daniela Crudu, Laurette şi Adelina Pestriţu, într-o serie de scenete pamflet care vor face deliciul telesepctatorilor, speculând şi ironizând scandalurile în care au fost implicate acestea de-a lungul timpului. Întruchipând rolul unui celebru impresar italian, Bendeac le oferã drept «cado» pe frumoasele asistente tv unui personaj autohton controversat – Leo de la Strehaia.

Un alt personaj deja familiar telespectatorilor Antena 1, pus în scenã de actorul Mihai Bendeac este Gigi Becali. Hotãrât fiind sã adopte un stil de viaţã sãnãtos, sosia lui Gigi Becali va face show la sala de forţã unde, însoţit de vãrul Virgil ia lecţii de forţã de la Florin Uceanu, antrenorul de la reality-show-ul Marele Câştigător.

Nou intraţi în scenã la debutul acestui sezon, Momâie şi Gogâie vor avea parte de o ieşire la picnic în stil românesc – cu carnea clientului.

Mihai Bendeac nu trece cu vederea nici gestul lui Belonţ care nu îşi va dezamăgi admiratoarele şi le va arăta marele său… talent.

Mai multe despre peripeţiile personajelor, telespectatorii pot afla urmărind sâmbătă, 19 martie, în super show-ul În puii mei, de la 20.20.

Bucuresti, 18.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *