free download 78 travel guides written by experts

Mihai Bendeac, preferatul telespectatorilor

Supershowul “În puii mei” s-a impus din nou lider de piaţă!

După ce săptămâna trecută s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, “În puii mei” a revenit duminica aceasta cu o nouă ediţie de supercomedie, impunându-se din nou lider de piaţă. În cea mai recentă ediţie a showului, telespectatorii au avut ocazia să-l reîntâlnească pe legendarul Mărgelatu’ în interpretarea savuroasă a lui Mihai Bendeac. Tensiunea urmăririlor, confruntările periculoase şi situaţiile limită nu au lipsit din acest sketch, însă acţiunea a fost condimentată generos cu foarte mult umor. Telespectatorii i-au putut revedea duminică şi pe Bujor şi Nicuşor, Naomi, Fernando şi Impresarul, Conan Jandarmul, dar şi pe Momâie şi Gogâie. În minutul de aur, 21:07, peste 1 000 000 de persoane din mediul urban urmăreau “În puii mei”, vârful de audienţă fiind de 9,9 % rating şi 18,7 % cotă de piaţă.

Astfel, în slotul de difuzare 20:19-21:44, “În puii mei” s-a situat pe primul loc în clasamentul audienţelor la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating mediu de 6,6 procente şi 12,6 % cotă de piaţă, pe locul secund clasându-se Pro TV, cu 6,2 % rating şi 11,8 procente share. Emisiunea s-a impus lider de piaţă şi la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban,
cu 6,8 % rating şi 14,6 procente cotă de piaţă.

În cadrul ediţiei de ieri, Bujor şi Nicuşor au ajuns într-o cafenea pariziană, unde au încercat să atragă femei sub pretextul că Bujor ar fi Justin Bieber, iar încurcăturile i-au urmărit şi de această dată pe Fernando şi Impresarul care au mers în America. Lucrând ca gardieni într-o închisoare de stat, cei doi au fost de faţă la momentul execuţiei unui condamnat pe scaunul electric, reuşind să pericliteze bunul mers al lucrurilor.

Tot duminica aceasta, cei de acasă au fost martori la împlinirea unui mare vis: Naomi, îndrăgitul personaj interpretat de Mihai Bendeac, a îmbrăcat rochia de mireasă! Nunta a fost însă complet atipică, cu momente savuroase care i-au avut bineînţeles ca protagonişti pe Naomi şi alesul ei, nimeni altul decât simpaticul cântăreţ Jorge! Momâie şi Gogâie s-au hotărât să ia lecţii de schi, iar flancul de jandarmi, avându-l ca lider pe Conan Jandarmul, a ajuns în spaţiul liniştit al unei biblioteci, unde au vandalizat, terifiat şi şocat cititorii, reuşind să îl îngrozească şi pe bibliotecar.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminica viitoare, de la 20.20, la “În puii mei”.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 15-54 urban şi all urban
Perioada: 25 martie 2012

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *