free download 78 travel guides written by experts

Mihai Bendeac da startul unui weekend de exceptie la Antena 1

Vezi cum se naşte comedia la Xtra show-ul „În puii mei”

Un weekend de excepţie ia startul astă seară la Antena 1. Mihai Bendeac dă o nouă dimensiune comediei, cu Xtra Show-ul În puii mei, în această seară de la 22:30. Sâmbătă muzica de calitate va răsuna pe cea mai mare scenă de sticlă din România, în cea de-a doua gală live a megashow-ului X Factor, iar duminică Mihai Bendeac revine cu sketch-uri savuroase şi multe moment inedite într-o nouă porţie de comedie În puii mei.

Mihai Bendeac le arată românilor în fiecare zi de vineri, cum se naşte comedia. Telespectatorii vor putea urmări de la 22.30 Xtra show-ul În puii mei, ce dezvăluie în exclusivitate momente din culise, imagini de making of şi interviuri cu actorii care dau viaţă savuroaselor personaje. Românii au ocaziă să vadă imagini din spatele camerelor, cum se nasc personajele, cât contează machiajul, dar şi cât se distrează actorii din echipă la filmări.

Sâmbătă seara muzica de calitate va răsuna pe cea mai mare scenă de sticlă. Cea de-a doua gală live X Factor va fi difuzată de Antena 1 sâmbătă, de la 20.20. Tema acestei săptămâni este muzica românească, astfel că cei 11 concurenţi rămaşi în lupta pentru cei 200.000 de euro oferiţi de Orange.

Concurenţii vor străluci din nou în cel mai sepcatculos décor de televiziune şi vor păşi pe cea mai mare scenă de sticlă din România, iar telespectatorii vor avea din nou ocazia să îşi voteze preferaţii.

Începând de săptămâna trecută de la prima gală live X Factor, publicul a devenit un membru al juriului. În vreme ce Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au devenit din juraţi, mentori, românii au devenit din telespectatori, judecători. De sâmbătă şi până duminică, publicul îşi poate vota preferaţii.

Duminică comedia revine la Antena , de la 20.20 într-o nouă ediţie În puii mei. Personajele savuroase şi situaţiile inedite în care Mihai Bendeac şi colegii săi le vor pune, vor ţine din nou telespectatorii în faţa micilor ecrane, pentru ca mai apoi, de la 21.45, să afle deznodământul celei de-a doua gale live X Factor, dar şi să se întâlnească cu Voltaj, invitatul special al acestei săptămâni.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *