Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mihai Bendeac a inregistrat o piesa cu Gabriel Cotabita pentru prima editie “In puii mei”

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, "In puii mei" revine la Antena1. Pentru prima ediție din cele 4 ce vor fi difuzate în acest an, Mihai Bendeac vine cu o super surpriză: un duet cu Gabriel Cotabiță.

Momentul pregatit de cei doi este o parodie a piesei "Eternitate" a lui George Nicolescu, parodie care se referă la traficul infernal din București. Întâmplarea face ca imediat după înregistrarea piesei, Mihai să afle pe propria piele ce înseamnă "eternitatea" în trafic: a ajuns la "performanța" de a face un drum de 30 de minute în nu mai puțin de 3 ore!

Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale celui mai așteptat show de comedie. "In puii mei" revine la Antena 1 cu o ediție specială luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30. "În puii mei 2015" nu este o "aceeași Mărie cu altă pălărie". Ca să vă faceți o idee despre felul în care se întâmplă lucrurile, zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru "În puii mei". Uneori, câte 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show”, marturisește Mihai Bendeac.

Bucuresti, 27.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *