Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mihaela si Dani – primul film impreuna

Duminica aceasta, 29 noiembrie, la cinematograful Scala, începînd cu orele 17.00, va avea loc vizionarea în premieră a filmului "Ostrovul meu", în regia Mihaelei Rădulescu. Filmul a fost comandat de cea mai mai mare organizaţie ecologică de pe planeta, WWF, Mihaela Rădulescu câştigându-şi postura de regizor al acestei producţii – a avut cea mai bună propunere de scenariu şi cel mai bun raport calitate-preţ dintre candidaţi. In rolul principal, cel al povestitorului, îl regasim pe…Dani Oţil, vedeta matinalului Antena 1.

Atât Mihaela, cât şi Dani Oţil vor fi implicaţi în proiecte speciale marca Antena 1 cu ocazia Zilei Naţionale. Patru zile de ediţii speciale îi aşteaptă pe telespectatorii postului de televiziune începînd cu data de 28 noiembrie şi până pe 1 decembrie. Mihaela Rădulescu va prezenta MissRomândria, iar Dani, alături de Razvan Simion va fi gazda show ului special Cânt Tare României ce se va difuza de Ziua Naţională şi se va finaliza cu alegerea unui imn de suflet pentru români.

Mihaela a mai făcut trei videoclipuri  şi trei spectacole de scenă ca regizor (Festivalul Internaţional de pirotehnie şi spectacolele lui Răzvan Mazilu de la Operă). Este al şaselea film documentar al Mihaelei (după cele realizate în Irak-Afganistan,  Delta Dunării, Tanzania, în România  pentru drepturile refugiaţilor şi “Punem pariu că-i vară – filmul unei emisiuni extreme”), dar primul comandat de o organizaţie ecologică.  Este un film documentar-artistic care spune, într-un mod foarte plăcut şi emoţionant, povestea tristă şi îngrijorătoare a ostroavelor Dunării, aflate în pericolul de a dispărea odată cu speciile de plante, păsari şi animale de pe ele.

In rolul principal, cel al povestitorului, îl regasim pe…Dani Oţil, vedeta matinalului Antena 1. Filmările au fost făcute în luna iulie, anul trecut şi au durat o săptămână, timp în care s-a lucrat în condiţii dure, cu filmările începând zilnic la cinci dimineaţa şi terminându-se noaptea.  Dani a lucrat pro bono pentru acest film, considerînd că este firesc să se implice în demersuri ecologice , ca persoană publică. Dani a avut parte de multă adrenalină la aceste filmări, căci regizoarea a dorit să-l filmeze lângă un şarpe, l-a urcat fără niciun fel de coardă de siguranţă la peste 20 de metri să monteze un cuib de vulturi , l-a pus să stea nemişcat ore în şir, ca pe toată echipa, ca să poată filma păsările în habitatul lor etc.

Este primul film pe care cei doi îl fac împreună, Dani ca actor şi Mihaela ca regizor, dar au mai lucrat impreună ca voci ale unui film de desene animate, Bolt – în urma unui casting riguros, Mihaela a câştigat vocea pisicii Mitens şi Dani pe cea a hamsterului. Dani şi Mihaela au mai primit propuneri de a fi voci în desene animate, dar şi de a juca într-un scurt metraj. Deocamdată, Mihaela se concentrează pe activitatea de regizor şi nu este interesată să mai joace ca actriţă.
Filmul produs şi regizat de Mihaela Rădulescu, cu Dani Oţil în rolul povestitorului, va fi prezentat duminică, 29 noiembrie, de la ora 17.00, la cinematograful Scala.

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *