free download 78 travel guides written by experts

Mihaela Radulescu si Eric Colas, urmariti de autoritatile tunisiene

Un fotograf fascinat de o poza, o femeie misterioasa, o esarfa galbena si o cautare interminabila printr-un bazar tunisian, sunt elementele cheie ale celui mai nou videoclip semnat Eric Colas, in care, rolul principal feminin ii apartine Mihaelei Radulescu.

Stabilit in tara noastra in anul 2000, pentru a deschide primul lant de hipermarketuri din Romania, Eric Colas reuseste sa se ocupe, pe langa afaceri si de muzica, pe care o numeste "pasiunea mea de suflet".
 
Dupa ce in 2005 isi lanseaza albumul de debut dar si primul videoclip, la piesa "Dus de vant" in colaborare cu Loredana Groza, Eric, revine acum cu un sigle nou-nout, numit SPUNE OUI!
 
Pentru noua piesa, cantaretul a filmat si un videoclip alaturi de Mihaela Radulescu, videoclip ce a fost regizat de Corina Voicu, producatoarea emisiunii Duminica in familie.
 
Echipa de productie a stat o saptamana intreaga in Tunisia, pentru a pregati cu minutiozitate, fiecare scena ce urma sa fie filmata. Partea cea mai dificila a fost obtinerea autorizatiilor ce a durat aproape doua zile, timp in care toti cei implicati in proiect au fost urmariti de cateva echipaje de politie prin tot orasul.
 
Una dintre scenele cele mai importante a fost filmata intr-un bazar din Hammamet, in timp ce Eric, in rolul fotografului, o cauta pe femeia misterioasa a carei figura il obseda, intreband pe oricine ii iesea in cale: "Ati vazut-o pe Mihaela?". Momentul amuzant a fost acela cand dupa filmare, in jurul lui Eric s-au strans o multime de oameni care vroiau sa afle de fapt cine este aceasta Mihaela despre care au fost intrebati.
 
Pana la finalul anului, Eric Colas isi va lansa cel de-al doilea album, pentru care lucreaza  cu o echipa de profesionisti formata din : Keo, Cornel Ilie (VUNK) si Yorgos Bernardos. Insa, pana atunci ne vom putea bucura de videoclipul piesei SPUNE OUI, ce va avea premiera inainte de finalul lunii iunie.

Bucuresti, 02.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *