metalshow

Mihaela Radulescu petrece Craciunul in familie

Mihaela Rădulescu revine la Antena 1 pentru a fi alături de telespectatorii săi într-una dintre cele mai speciale zile ale anului, ziua de Crăciun. Pe 25 decembrie, telespectatorii Antenei 1 vor avea parte de patru ore de divertisment în compania Mihaelei şi a invitaţilor săi, dintre care cel mai important – Moş Crăciun. Iar pentru că Moşul există şi este acela în care credem fiecare, Antena 1 le aduce telespectatorilor nu unul, ci patru Moşi Crăciuni, câte unul pentru iubitorii fiecărui gen muzical.

Ediţia specială „Crăciun în familie”, difuzată de Antena 1 în prima zi de Crăciun o aduce pe Mihaela Rădulescu în mijlocul a patru găşti de artişti, conduse fiecare de câte un Moş.  Responsabilii cu voia bună vor fi Mateo – liderul generaţiei cool, Marius Ciprian Pop – conducătorul folcloriştilor, Sorinel Puştiu’ – petrecăreţul şef şi Raoul – moşul responsabil de muzica pop. Aceştia se vor lupta pentru titlul de “cel mai tare Moş Crăciun”, iar pentru a câştiga vor cere ajutorul unor invitaţi de seamă printre care: Andra, Ovidiu Komornik, Nico, Andreea Bănică, Mirabela Dauer, Mădălina Manole, Carmen Trandafir, Gina Lincan, Marcel Pavel, Anda Adam, Irina Loghin, Vlad Miriţă, Maria Buză sau Ion Haiduc.

Ipostaza de Moş Crăciun a fost una inedită atât pentru Marius Ciprian Pop, cât şi pentru Mateo, Raoul sau Sorinel Puştiu. Niciunul dintre ei nu a mai îmbrăcat costumul lui Moş Crăciun până acum, deşi toţi ne-au mărturisit că le place să dăruiască, făcând adesea pe Moş Crăciun în viaţa reală.  Cel mai darnic s-a declarat a fi Sorinel Puştiu care se laudă cu o familie numeroasă şi cu faptul că pregăteşte câte un cadou pentru fiecare membru al ei, chiar dacă anul acesta este unul de criză economică

Artiştilor, ideea unei „competiţii” între Moşi Crăciuni li s-a parut incitantă şi interesantă. „Ideea în sine e foarte frumoasă. În fiecare an Corina Vociu – producătoarea emisiunii a avut idei foarte bune şi în fiecare an a adus voci foarte frumoase, a avut un show extraordinar alături de Mihaela Rădulescu. Este o idee foarte frumoasă, o joacă de copil şi chiar sunt curioasă cine va câştiga. Eu voi susţine petrecăreţii, deşi cânt alt gen de muzică pentru că sunt de fel o glumeaţă, o petrecăreaţă”, ne-a mărturisit Nico la filmările emisiunii.

Nico nu este singura artistă care, chiar dacă  interpretează un anumit gen muzical, a ales să fie de partea unui alt Moş. Mădălina Manole va face parte din tabăra folcloriştilor, deşi îi va delecta pe telespectatori cu stilul muzical propriu, Carmen Trandafir va susţine generaţia cool, iar Andra  se va afla între gaşca generaţiei cool şi cea a folcloriştilor, deoarece va interpreta  atât o melodie dance cât şi una de muzică populară, alături de fratele şi cumnata ei. „Nouă întotdeauna ne-a plăcut competiţia, mai ales între artişti, pentru că asta ne motivează să fim din ce în ce mai buni. Faptul că acum e o competiţie între Moşi e foarte interesant. Noi ţinem cu toţi pentru că noi cântăm şi muzică populară, eu (Andra) cânt şi pop şi dance, ne şi place să ne distrăm…”, au declarat Andra şi cumnata ei, Aurora.

Susţinătoarea de bază a muzicii pop va fi Mirabela Dauer căreia Mihaela Rădulescu îi va oferi trofeul RoMândria pe care interpreta nu l-a putut primi pe 1 decembrie când era plecată într-un turneu. Trofee RoMândria vor mai primi şi alţi artişti care nu au putut fi prezenţi în ediţia specială de 1 decembrie şi care de Crăciun vor fi invitaţii speciali ai Mihaelei Rădulescu.  Printre aceştia se numără Iris, Dida Drăgan care va interpreta două melodii în duet cu Bodo, Irina Loghin.

 Pe lângă parada de talente de care vor avea parte telespectatorii în prima zi de Crăciun la Antena 1, aceştia se vor putea delecta si cu o paradă de modă, unde prezentările vor fi igenioase şi haioase.  În faţa invitaţilor şi a telespectatorilor vor defila copii, cu vârste cuprinse între unul şi zece ani, îmbrăcaţi cu hăinuţe de la Picioru’ gras şi cu hăinuţe din colecţia Noel, a lui Ingrid Vlasov,   doamne şi domnişoare frumoase purtând creaţiile Lizei Panait, dar şi …căţei! Aceştia din urmă le vor arăta iubitorilor de animale cum ar trebui să-şi îmbrace câinii în sezonul rece.

Telespectatorii o pot vedea pe Mihaela Rădulescu şi pe invitaţii săi vineri, pe 25 decembrie, de la 14.00 la 16.00 şi de la 17.00 la 19.00, la „Crăciun în familie”.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *