free download 78 travel guides written by experts

Mihaela Radulescu, din nou preferata romanilor

Telespectatorii au petrecut şi a doua zi de Paşte alături de Antena 1

A doua zi de Paşte i-a ţinut pe telespectatori aproape de Antena 1. Neatza cu Răzvan şi Dani şi Splendoare de Sărbaătoare au fost şi ieri cele mai urmărite programe din slotul lor orar.

După ce sâmbătă şi duminică au petrecut alături de Antena 1, cei mai mulţi români s-au trezit a doua zi de Paşte cu una dintre emisiunile Antenei 1. Neatza cu Răzvan şi Dani – ediţie specială, a fost şi ieri, 25 aprilie, cel mai urmărit program de televiziune din intervalul 08.00 – 09.58 la nivelul publicului urban.

Încercând să inverseze rolurile şi să îi aducă pe orăşeni la ţară, unde traiul nu este tocmai ca la oraş, Răzvan şi Dani au cucerit telespectatorii, înregistrând o audienţă medie de 3.6 procente şi o cotă de piaţă de 18.6 %, impunând postul Antena 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor. Antena 1 a fost urmată de Pro Tv, cu o un rating mediu de doar 1.7 % şi 9.1% % share pentru ca cea de-a treia poziţie să îi revină postului Realitatea Tv care a înregistrat 1.5 % rating şi 7.6% cotă de piaţă.

Splendoare de Sărbătoare, emisiunea Mihaelei Rădulescu a fost şi ieri în fruntea preferinţelor telespectatorilor, fiind urmărită de o medie de aproape o jumătate de milion de telespectatori din mediul urban. Astfel, potrivit cifrelor furnizate de GFK România, Antena 1 a înregistrat în intervalul 13.17 – 15.59 un rating mediu de 3.7% şi 15.4 procente share, întrecând programele concurenţei. Locul al doilea a fost ocupat la o diferenţă semnificativă de Pro Tv care a reuşit să înregistreze 2.2% rating şi 9.3 procente cotă de piaţă. Pe poziţia a treia în clasamentul audienţelor s-a situat Kanal D cu 1.5% audienţă medie şi 6% cotă de piaţă.

Ediţiile de Paste pregătite de Antena 1 au captat interesul telespectatorilor reuşind să se impună lider de audienţă. Neatza cu Răzvan şi Dani, Splendoare de Sărbătoare, În puii mei, Plasa de stele au înregistrat sâmbătă 23 aprilie şi duminică 24 aprilie audienţe de top.

Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul 15-54 urban si all urban
Perioada 25 aprilie 2011

Bucuresti, 26.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *