free download 78 travel guides written by experts

Mihaela Radulescu, Dan Sucu, Lucian Bute, Norman Manea si

Magdalena Păsărică sunt câştigătorii primei ediţii “Colecţia de Succese”

Mihaela Rădulescu, Dan Şucu, Lucian Bute, Norman Manea şi Magdalena Păsărică sunt câştigătorii primei ediţii „Colecţia de Succese”, la finalul unei campanii care a înregistrat 75.000 de voturi. „Colecţia de Succese” este un proiect iniţiat de URSUS, prin care îsi propune să celebreze anual succesele românilor din 5 domenii: Sport, Artă şi Cultură, Ştiinţă şi Invenţii, Business şi Implicare Socială. “În cele 26 de zile de vot din cadrul campaniei „Colecţia de Succese”, am înregistrat aproximativ 75.000 de voturi cumulate la cele 5 categorii. Suntem onoraţi de implicarea în proiect a celor 25 de nominalizaţi, personalităţi româneşti remarcabile, şi bucuroşi să putem anunţa primii câştigători ai trofeului „Colecţia de Succese””, a declarat Cezar Dumitru, Senior Brand Manager URSUS.

URSUS este un brand autentic românesc, care, in cadrul platformei de comunicare „Momentele de succes URSUS” şi-a asumat misiunea de a susţine şi promova valorile pozitive româneşti. De-a lungul anilor, URSUS a dezvoltat o tradiţie din recunoaşterea românilor de succes, oameni care au obţinut rezultate excepţionale în domeniile în care activează şi care ne pot reprezenta cu succes în orice colţ al lumii.

Cei 25 de nominalizaţi – câte 5 nominalizaţi la fiecare categorie – au fost desemnaţi de juriul „Colecţia de Succese”, alcătuit din personalităţi reprezentative pentru cele 5 domenii: Ivan Patzaichin (Categoria Sport), George Banu (Categoria Artă şi Cultură), Cristian Lascu (Categoria Ştiinţă şi Invenţii), Ion Ţiriac (Categoria Business) şi Anca Harasim (Categoria Implicare Socială).

În perioada 5-31 martie, publicul a votat nominalizatul preferat din fiecare categorie pe site-ul oficial al proiectului //www.colectiadesuccese.ro, la Televoting & Info Line: 021/ 308 09 91 (număr cu tarif normal) şi pe formulare care au fost distribuite în universităţi şi instituţii culturale din Bucureşti şi Cluj. În aceeaşi perioadă, membrii juriului au oferit note fiecărui nominalizat, astfel încât decizia privind câştigătorul de la fiecare categorie a aparţinut în proporţie de 50% publicului şi 50% juriului.

Cei 5 câştigători (câte un câştigător pentru fiecare categorie) au primit trofeul „Colecţia de Succese” semnat de artistul plastic Bogdan Hojbotă. De asemenea, ei au ocazia să facă o călătorie către cea mai înaltă clădire din lume, Burj Dubai, situată în oraşul Dubai, care va fi finalizată în noiembrie 2008 şi va avea 850 metri înalţime.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *