free download 78 travel guides written by experts

Miere bio romaneasca in magazinul online Dacic Cool

Aşa cum a promis, magazinul online Dacic Cool nu conteneşte în a-şi spori gama de produse româneşti de calitate, pe care vi le oferă la preţuri prieteneşti, alături de nenumărate cadouri şi promoţii. Veţi descoperi de-acum în magazinul online Dacic Cool miere românească de calitate de la Apimond, un brand care se bazează pe tradiţia de familie a patru generaţii şi pe un profund respect faţă de natură şi faţă de noi, consumatorii.

Sortimente felurite de miere bio, unele dintre ele chiar foarte rare, dar toate fiind o adevărată binefacere pentru sănătate, pot fi achiziţionate de-acum online, simplu, rapid, comod. Unele au efecte generale, altele – efecte ţintite special pentru anumite afecţiuni, însă toate specialităţile de miere bio  Apimond vor fi o adevărată încântare pentru toţi cei care iubesc dulcele natural şi ţin la sănătatea lor. Descoperiţi-le doar la un click distanţă, în magazinul online cu produse româneşti Dacic Cool!

Pentru comenzi, puteţi apela şi numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00) sau puteţi trimite un e-mail la comenzi@daciccool.ro.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *