free download 78 travel guides written by experts

Miercuri seara faci doar ce-ti place, dar stie si IAA YP

Miercurea aceasta, pe 17 iunie 2009, la orele 20, IAA Young Professionals găzduieşte la IAA House tinerii din publicitate, pentru vernisajul GalerIAA – un program cultural dedicat talentului artistic “de weekend”, dar şi hobbyurilor.

Cu o avere ce însumează peste 60 de lucrări şi colecţii, de la picturi la degetare, GalerIAA este o mărturie a tinerelor talente şi, mai mult, un loc de întalnire al oamenilor cu pasiuni şi hobbyuri pentru tot ce este frumos.

În cadrul vernisajului, IAA YP  a pregătit, de asemenea,  câteva surprize pentru cei prezenţi, oferind tinerilor posibilitatea de a sta de vorbă cu unii dintre cei mai talentaţi artişti ai vremurilor noastre. Toate acestea într-o atmosferă relaxată, acompaniată de formaţia Şcoala de Rock (www.rockschool.ro), o formaţie de publicitari muzicieni talentaţi.

Aşadar, te aşteptăm miercuri alături de noi la un cocteil de pasiuni, hobby-uri şi alte obsesii… Nu uita să ne confirmi prezenţa ta pe contactyp@iaa.ro sau la 0731.031.151 şi să ne spui dacă vii singur sau cu gaşca. Intrarea este liberă.

Expoziţia va dura timp de o lună de zile, iar vizionarea lucrărilor se va putea face de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00. (cu excepţia zilelor în care se anunţă alte evenimente ale IAA) sau, oricând, pe site. Sculpturile şi colecţiile vor fi expuse numai în seara vernisajului, ulterior putând fi vizionate doar pe iaa.ro.

GaleriaIAA  este un proiect cultural iniţiat de IAA Young Professionals şi adresat tinerilor talentaţi şi creativi, care privesc arta ca pe cea mai importantă formă de comunicare. Prin acest proiect, dorim să celebrăm importanţa lucrurilor făcute din pură pasiune, fapt care, uneori, la job, este imposibil.    

Bucuresti, 15.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *